85DD mellem van, anyának 90F, mamának pedig 90H, fog még nőni, mert elég sovány vagyok, nem szeretnék nagyobbat, nekik pedig természetes, ráadásul kisebbek nálam?
Figyelt kérdés
17/L2013. aug. 4. 10:54
1/12 anonim válasza:
Hány centi vagy? És amúgy lógnak,mert ha nem akkor az csinos..
2/12 A kérdező kommentje:
174 cm, és nemigazán lógnak, csak egy kicsit. bátran írjatok, főleg, nők tanácsát várom.
2013. aug. 4. 11:05
3/12 anonim válasza:
17 éves vagy, ilyenkor már nem nagyon szokott nőni. Viszonylag nagy melled van, de ha formás, akkor biztosan csinos vagy, ne aggódj miatta.
4/12 anonim válasza:
Szerintem még egy kicsit fognak nőni, de ez ne zavarjon!
Olyannak fogadd el magad, amilyennek a genetika alkotott.
Biztos jó csaj vagy!
5/12 anonim válasza:
Később lehet hogy hízni fogsz és úgy természetes lesz..vagy nem vagy hízós fajta?
6/12 anonim válasza:
Megint egy kamuval van dolgunk... sosem fogynak el az oldalról... hihetetlen...
7/12 A kérdező kommentje:
Hát nem nagyon voltam duci, kicsit 7.-ben, nem igazán nevezném magam hízósnak.
2013. aug. 4. 17:58
8/12 anonim válasza:
Amúgy miért lenne kamu? Vannak nagymellű lányok, és bármilyen furcsa, van, akit ez zavar...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!