Mit tegyyek? Tehet-e ellenem anyós vagy a családja jogilag?
Anyosom bipoláris személyiségzavarban szenved. Egy orvos ismerősöm szernit ne engedjem a gyerekeim közelébe. Nincs betegség tudata és a család sem hiszi teljesen el, hogy nem normális. Mindig csak mániás fázisban látták, olyankor normálisnak tünik. Mi van ha kizárom a gyerekeim életéből, mert nem bizunk meg benne a férjemmel?
Papírja erről nincs.
De bipoláris zavara van. Orvosi dg. Ezzel százalékolta le a ooszi két éve. Csak tudom én vagyok aki látja nem te.
Nagyno gyorsan váltakoznak a fázisai. Ezért irtam,hogy szinte csak mániás. Ha depressziós akkor fel sem kel az ágyból akár egséznap. Olyankor ak ülső szemlélőnek fáradtnak tűnik. Mániáűsan pedig még hajnal 3kor is tesz vesz nem hagyva pihenni a családját. Mi szerncsére nem lakunk vele, csak néha esett volna jól ha rábízhatjuk a gyerekeket. DE ha kérünk valamiit richtich az ellenkezőjét csinálja. A Családi orvos szerint sem szabad a gyerekekkel felügyelet nélkül hagyni. Múltkor a 10 hónapos fiam étlen -szomjan elvitte sétálni ( hiába mondtam, etesse meg, vagy legalább inni valót vigyen magával) Aztán elfáradt a gyerek és elaludt. Mondván olyan szépen süt a nap tovább sdétált vele 3 órát sétáltak ezalatt aludt féligülő helyzetben, mert nem bírta elfektetmni ak ocso háttámláját. De ez csak egy eset a sokból. A másik legutóbb alig várta a kicsi névnapján,ohgy kettesben tanúk nélkül legyen velem: az okát nem tudom de a lényeg,hogy a saját házunkban ordibálni kezdett velem, a gyerekeim füle hallatára ( a fürdőszobában fürödtek a sógornőmmel) olyan ordenáré módom, hogy amikor a férjem bejött elküldte. CSak azt látták, ohgy ordít mint a fába szorult féreg. A fejemre olvasta az összes sérelmét még arról is én tehetek,hogy egy gyereke meghalt a szülés után.
Szóval ez a nő normális.
Ja és új kezelő orvosa van, nem tudja,hogy nem szedi a gyógyszerit. Csak akkor szedi amikor megkapja a behívót az ooszi felügyelőbizottság felül vizsgálatra. A házi orvosunk határozottan megmondta felügyelet nélkül nem lehet hagyni a gyerekekkel. Így ha após nem ér rá nem vigyázhatnak a gyerekekre. De após sem bír vele egy szobában megmaradni, Így fordulhat elő, hogy elvisz a kicsit sétálni és elfelejt vele hazajönni időre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!