Egy nálam 19 évvel fiatalabb lányt hogyan felejtsek el?
Figyelt kérdés
Összekeveredtem valahogy egy 16 éves lánnyal a neten és rengeteget beszélünk. Azt vettem észre, hogy egyre jobban hiányzik főleg akkor ha nem tudunk valami miatt beszélni. Találkozni akarok vele de tudom, hogy nem szabad. Annyira fiatal és annyira vonzó. Amikor beszélgetek vele fel se tünik, hogy olyan fiatal. Annyira érett gonsolkodású, hogy olyan mintha egy 26 évessel beszélnék. Mit csináljak? Ő is ugyanígy gondolja.
És gyerekeid is vannak, ajajj... majd térjetek vissza a tárgyra 2 év múlva, addig meg jegeljétek a témát.
2013. szept. 30. 16:22
22/28 anonim válasza:
Éppúgy tudod elfelejteni,ahogy bárki mást.Szépen elhatározod,hogy leteszel róla,és minden kapcsolatot megszakítasz vele,bármennyire fáj.Egyébként nagyon is jól tudod,hogy ez a legésszerűbb lépés.Hiszen a szexen kívül semmi közös nincs normál esetben egy kamaszlányban,és egy elvileg érett,felnőtt férfiben.
2013. szept. 30. 16:33
23/28 anonim válasza:
Kedves kérdezö! Álomvilágban élsz, és nem érett férfiként viselkedsz. Beleszerettél valakibe a neten keresztül? Ez most komoly? A kamera az nem ugyanaz mint a valóság. Álomvilágban élsz azért is, mert a következményekkel nem számolsz. Mik is ezek? A lány 16 éves, iskolába jár, ekzisztenciája még nulla. Ennyi idõsen tudnod kéne hogy a szerelemböl nem lehet megélni. Gondolom ábrándoztok mind a ketten, hogy majd a szerelem mindent legyöz pl a szülöket is... Gondolkodj már érett emberkènt: ha neked lenne egy 16 éves lányod, aki iskolába jár, tanil, "belezúgna" egy ennyi idös emberbe mint te, akkor apaként hogyan reagálnál? Áldásod adnád rá, mondván a szerelem mindenek felett? Ugyan már! Éretlenebb vagy mint az a lány, ès ha valóban szeretnèd, akkor nem az önzö vágyaid néznéd, hanem az ö jövöjét, az ö életét, és példát mutatnál neki. Ehelyett szerelmes maszlagokkal tömöd mindkettötök agyát. Gratulálok!
2013. szept. 30. 16:56
24/28 anonim válasza:
Uh azt csak most olvastam hogy van gyereked. Ès te azt hondolod egy 16 éves jó lesz "nevelöanyának"? Persze, együtt elbabázhatnak.... Te nem vagy normális!!!!
2013. szept. 30. 17:00
25/28 anonim válasza:
Végezetül: azért buksz a tinikre, mert egy felnött, érett növel nem tudsz mit kezdeni!!!!!
2013. szept. 30. 17:02
26/28 anonim válasza:
Én 15 évesen zúgtam bele egy negyvenes pasasba, akkor nagyon imponált, hogy foglalkozott velem, ma már úgy gondolom, hogy igazán lehetett volna legalább neki több esze, ha már nekem nemvolt. Ez a kapcsolat sok évre meghatározta az életem. Évekig nem tudtam ezek után normális párkapcsolatot kialakítani senkivel, a korombeli fiúkkal nem tudtam mit kezdeni. Semmilyen téren nem voltak érettek.Odáig fajult, hogy egyre idősebb férfiak társaságát kerestem, 23 évesen volt egy 30 évvel idősebb pasi az életemben. Szerencsére észhez tértem, rájöttem, hogy ha jót akarok magamnak 40 évesen nem a páromat szeretném pelenkázni, hanem még élni. Néhány éve már boldog kapcsolatban élek egy nálam fiatalabb sráccal, de nem gyógyultam meg teljesen,alig várom, hogy negyvenes legyen. (L/28)
2013. szept. 30. 20:36
27/28 kelta válasza:
Nézd itt sajnos osztanom kell pár véleményt. Sajnos a mai internet világában mindenki azt ír magáról amit akar és olyan képeket rak fel amit akar. Ez lehet valós vagy retusált javított kép. Ami a korkülönbséget illeti azt nektek kell érezni hogy megéri e. Viszont arra figyelj hogy családalapításnál vannak kockázatok. Te már buliztál és éltél míg az illető lány még most kerül úgymond az életben tehát az értékek még nagyon eltérőek lehetnek ilyen téren
2013. okt. 1. 16:02
28/28 anonim válasza:
18-as hozzászoló én meg hányni tudnék az ilyen álszent riba}}-tól ,mint te. Gondolom az első fa&@t is lepippantod a buliban egy fincsi koktélért vagy egy menő ruháért.
A másik miért ne lehetne egy 16 évessel ha egyszer azt szeretné, mindenki hazudozik,lop,csal,félrekúr,a mai világban. Nem mindegy? Adjál neki keményen ,csak a nevedre ne vedd:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!