Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy nálam 19 évvel fiatalabb...

Egy nálam 19 évvel fiatalabb lányt hogyan felejtsek el?

Figyelt kérdés

Összekeveredtem valahogy egy 16 éves lánnyal a neten és rengeteget beszélünk. Azt vettem észre, hogy egyre jobban hiányzik főleg akkor ha nem tudunk valami miatt beszélni. Találkozni akarok vele de tudom, hogy nem szabad. Annyira fiatal és annyira vonzó. Amikor beszélgetek vele fel se tünik, hogy olyan fiatal. Annyira érett gonsolkodású, hogy olyan mintha egy 26 évessel beszélnék. Mit csináljak? Ő is ugyanígy gondolja.

35/F

2013. szept. 18. 13:51
1 2 3
 11/28 Nirata ***** válasza:
80%

Ebben a hejzetben neked kéne felnött módjára viselkedned, mégse azt teszed.

Ha összejönnél vele, lehet, hogy boldognak éreznétek magatokat, de a lányt olyan dolgoktól fosztanád meg, amiket már nem tudna bepótólni, ha vége lenne a kapcsolatotoknak. És lehet, hogy, az ideálja utánad, a te korosztályod lenne , ami nem jó egy 16 éves lánytól.

2013. szept. 19. 12:06
 12/28 anonim ***** válasza:
78%
Te inkább csak öregszel, és fiatalságot akarsz lopni egy gyerektől, akit könnyen befolyásolhatsz. Undorító.
2013. szept. 19. 13:15
 13/28 anonim ***** válasza:
74%
Ja, és épp ez a baj, amit te magad írtál: le tudsz menni a szintjére. Igen, mert le KELL menned a szintjére, mert egy meglett férfi nincs egy szinten egy kislánnyal.
2013. szept. 19. 13:17
 14/28 anonim ***** válasza:
87%
Elég gyorsan.
2013. szept. 22. 09:39
 15/28 anonim ***** válasza:
77%

az utolsó válaszod utolsó sorára reagálnék...

vagy már ilyen hamar érzed, hogy öregszel és ez a fiatal lány kapaszkodó a fiatalságba...

35 az mindjárt 40... ő 16, 4 év a 20ig..

sejted milyen tartalmasan telik el az ő 4 éve a te 5 évedhez képest majd...? Te gyerekezel volt asszonnyal vagy vitázol vagy nem, ha megtudja lehet rögtön nektek esik és láthatást akar korlátozni az erkölcsidre hivatkozva... Ki tudja, mit hoz ki belőle!

Remélem érted mire akarok kilyukadni...

2013. szept. 22. 10:35
 16/28 anonim ***** válasza:
77%
erkölcseidre :)
2013. szept. 22. 10:36
 17/28 anonim ***** válasza:
71%
Na jó és pénzt már kért tőledna kicsike??
2013. szept. 22. 12:45
 18/28 anonim ***** válasza:
56%

Keress másik, korban közelebb lévő nőt, a lánnyal szakítsd meg a kapcsolatot teljesen. Gondolkodj már, hogy egy vén sz*r leszel, amikor ő még fiatal lány/nő. Hányni tudnék az ilyen beteg p*csöktől komolyan. Apja lehetnél....

20L

2013. szept. 22. 15:20
 19/28 Ravel ***** válasza:
100%

Nem a 19 év korkülömbség a baj, hanem az évek eloszlása.

Kerüld el messziről, és ha igazán összeilletek és addig nem találtok másban párra még évek múlva is összejöhettek, amikor már a lány is felnőtt lesz.

2013. szept. 30. 15:16
 20/28 A kérdező kommentje:

Nem kért pénzt, amúgy is csóró vagyok mostanában.

Lehet, hogy apja lehetnék de nem vagyok.

2013. szept. 30. 15:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!