Mi az oka annak, hogy a fiatalabb testvérek általában magasabbak mint idősebb testvéreik?
Számtalan ilyen példát látok, mi lehet ennek az oka? Én is magasabb vagyok, mint az 5 évvel idősebb nővérem.
16L
Ő nem újabb generáció. Az ő gyermeki lennének az újabb generáció.
Én kb akkora vagyok mint tesóm :) 184-5cm
Jéé, nálunk is! :) Csak 3,5 évvel vagyok fiatalabb a nővéremnél, mégis pár centivel túlnőttem. :)
16L
Nálunk a nagyobbik bátyám magasabb, mint a kisebbik. Magamat nem hasonlítom össze velük, lány vagyok, bár alig vagyok alacsonyabb a kisebbik bátyámtól egy-két centivel. Ha fiú lennék, tuti megelőztem volna.
Barátom magasabb ugyan a bátyjánál, de az öccsénél is.
Ha máshol körbenézek, sincsenek számottevően többen azok a családok, ahol a kisebbik tesó magasabb. Teljesen vegyesek a tapasztalataim. Inkább attól függ ez, hogy ki melyik felmenőtől mit örököl.
Nekem is vegyesek a tapasztalataim. Igaz a bátyám fiú, de ő a fiúk között is magasnak számít (192 cm), míg én az alacsonyabb lányok közé tartozom (165 cm).
Ha a rokonságomat nézem: unokatesóméknál a nagyobbik lány magasabb, mint a húga, több mint 10 centivel (19-17 évesek, szóval ez már valószínűleg nem sokat változik).
25-20 éves fiú unokatesóimnál pedig a kisebbik a magasabb, kb 5-6 centivel.
A barátom kb. ugyanolyan magas, mint a bátyja.
Szóval nekem teljesen vegyesek a tapasztalataim, nem hiszem, hogy általános jelenség lenne, amiről írsz.
21/L
Igaz nekem bátyám van én meg lány vagyok de 20 cm-el magasabb mint én :D én 165 cm vagyok
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!