Hogy érintené a családodat ha meghalnál?
Tudom,hogy kicsit hülye kérdés, de én már gondolkoztam azon,hogy mi lenne ha valamelyik családtagom meghalna, hogy viselném stb...de arra még nem igazán gondoltam,hogy ha én meghalnék a családom hogyan viselné.
Tudom,hogy nekem akkor már mindegy, de azért ilyen gondolkodtatónak megteszi...én arra jutottam hogy igazából az lenne a legrosszabb ha én halnék meg, na nem önzőségből hanem mert szerintem annak és azoknak a legrosszabb akik itt maradnak.
Viszonylag rendezett családi életem van, tehát elképzeléseim szerint komoly trauma lenne a családom számára a halálom, vagy bármelyik másik családtag halála, és ugyan így számomra is az ő esetleges haláluk.
Akkor köss életbiztosítást! Legalább anyagilag ne kerüljenek padlóra.
Egy temetés kb. 300 ezer Ft-nál kezdődik.
..de ha nincs semmilyen komoly betegséged, ne agyalj ilyeneken..
Rosszul. Főleg azért, mert én vagyok az egyedüli gyerek. Szerintem nem tudnák feldolgozni. Régen apám ivott, szerintem megint elkezdene, s anyám pedig utánam halna.
A legrosszabb, hogy tavaly állapították meg, hogy beteg vagyok. Egyfajta értágulat van a fejemben - az epilepszia mellett -, ami, ha eldurran.... Gyógyszereket kell szednem, kontrollra járnom, s emellett pedig hazudnom, mert így is idegeskednek.
Rosszul. Nincs nagy családom - van egy Húgom, Apu, Nagynénikém és neki 2 gyereke. Már most megviseli őket a betegségem.
Igazad van, annak a rossz, aki itt marad, mert Ők maradnak itt a hiánnyal és a nagy fájdalommal. Én is ezért kattogok annyira a dolgon.
Nem hülye kérdés, néha a kényes dolgokon sem árt elgondolkodni. Természetes, hogy az ember töpreng ezen-azon.
21/f
Számomra borzasztó érzés lenne, ha bárki szerettemet elveszteném. Kevésbé közeli rokon(keresztanyukám anyukája) halála is rettenetesen megviselt, nagyon szerettem őt, hát még a szűkebb családomat.
Mivel rendezett, boldog életem van, fiatal vagyok, nagyon szeretnek a szüleim, nagyszüleim, testvéreim, ezért mindenkit megviselne, ebben biztos vagyok..ahogy bárki másnak a halála is.
Ráadásul igaza van itt az egyik hozzászólónak. Egy fiatal halálát mindig nehezebben dolgozza fel az ember..valaki túléli a saját gyermekét, az szörnyű lehet.
Na mindegy, most inkább nézek egy mesét, és elfeledkezem erről a témáról, mert nem szeretem. :)
Megkönnyebülnének, mert
a, egy hülyével kevesebb
b. nem kell még nekem is ebédet adni
Édesanyám nagyon kikészülne, a nővérem egyszer megsiratna aztán továbblépne, a férje pont lesz.rná, neki nem igazán vannak érzelmei, a kisfiuk pedig nem fogná fel, pici még hozzá.
Más meg nincs.
Közvetlen családom nincs, úgyhogy ez problémamentes.
Két közvetett rokon van, akik nem örülnénk, de hamar túltennék magukat rajta.
Nem hiányoznék túl sok embernek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!