Chron betegek! Mennyire visel meg téged illetve családodat ez a betegség?
Igen, énis Crohnos vagyok, már 6 éve kb. így teljesen megtudlak érteni és áttudom érezni milyen is ez.
Úgy tudom, hogy külföldön még talán jobb gyógyszerek is vannak mint itthon, szóval talán még jobban is járnál ha kimennél...
Mióta vagy beteg? Hogyan étkezel, miket eszel ?
Sajnos énis úgy érzem ahogy te, csak nekem nem barátnő kéne. :D
A beteg azt hiszi, hogy mivel ilyen súlyos és állandó kontrollt igénylő betegsége van, hogy nyűg, teher és már nemis ugyanolyan jó, mint egy ugyanolyan másik, egészséges ember.
Pedig.. olykor egy beteg ember jobban tudja értékelni a dolgokat, mint egy egészséges.
Örülök, hogy írtál.
Megnéztem googleba és úgy látom ez itt nincs is Magyarországon.
Mit jelent, hogy kísérleti? Nem hozták akkor még forgalomba?
Amúgy itt nem igazán jó ilyen részletesen beszélni, felveszel msn-re ? :)
Én nem chron-os vagyok...nálam colitis ulcerosat állapítottak meg az orvosok,ami majdnem ugyan az.
Gyógyszerekben,diétában,mindenben!
16 éves vagyok és még csak 2 hónapja tudom,hogy ez van.
3 hetet voltam kórházban most itthon szedem a szteroidot,gyógyszereket és tartom a diétát. :S
Igaziból én eddig nem vettem észre,h bármiben is "korlátozna". Jó persze nincs az,h beülök a barátokkal akárhova és bármit megehetek meg elkell fogadnom,h buliban sincs se alkohol,se cigi,de ez nekem nem egy nagy dilemma. :)
Kedves kérdező,ha gondolod írj privit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!