Szerintetek a lányom miért nem ad nekem kölcsón amikor havonta 500 ezret tesznek félre? Indoka hogy mert azt minden hónapban félreteszik és nagyon sporolnak. De az anyja vagyok nem?
Én sem adok már az anyámnak kölcsön, mert sosem adja vissza :( Pedig nem iszik, nem dohányzik, csak éppen nem dolgozik, emiatt pedig nagyon neheztelek rá! Önhibájukból albérletben élnek, apu fizetéséből és hülyeségekre szórják el azt a kevés pénzt.
Pár éve több100ezer Ft-os rezsitartozást felhalmoztak és végül a húgomnak kellett személyi kölcsönt felvennie, hogy ne tegyék ki őket az utcára. Persze a törlesztőt azóta is a húgom fizeti, úgyhogy nekünk ez volt a tanulópénz. Párezer Ft-ot szoktam neki adni, főleg hogy a gyerekeim is ott vannak náluk olykor, de azt nem kérem vissza, ebből kifolyólag viszont 10-nél többet nem adok.
24-es, kissé félrebeszélsz valószínű! nem hiszem, hogy rosszul szigetelt, 120 nm-es házban 24 fok mellett 11 ezer ft a gázszámlád!
Én kb 36-38 nm-es lakásban télen ha fűtök, 15-18 ezret fizetek, fűtéstől függően. És nincs több a lakásban 19-20 foknál, mert többet nem tudnék kifizetni!
21-es voltam
szóval, ha jól értem, laksz egy házban egy lányoddal, aki dolgozik. Ennek a háznak a törlesztőrészletére és rezsijére akarsz kölcsön kérni a másik lányodtól, aki NEM veled lakik?
MIAF**ASZ?
Áhá. Régen, ha az asszony valamit nem úgy csinált, ahogy azt a férj akarta, akkor levágott egy hatalmas parasztlengőt, és kuss volt a házban. Nyakam rá, hogy amint ilyesmi történne, egyből ki lennél akadva...
Önző vagy, de nagyon
Komolyan mondom osszeszorul a szívem mikor téged olvaslak!
Mi ván a kiralylannyal, aki veled él? Kérj tőle pénzt, ő fürdik ott, wc-zik, eszik, tv-zik, netezik stb... Es mivel kereső ember es te rá vagy szorulva, elvileg, akkor igenis neki lenne kötelessége segítenie, már ha lehet ezt így kifejezni! Ha valakinek jól megy es a többi csaladtagnak nem, akkor annak kötelessége pénzt adnia, mintha valami bank lenne??! Inkább beszélj a kiralylannyal, ahelyett h eloskodni akarsz!
Csak mellékesen: évek óta nem eleķ a családi házban! Erre az anyám előállt azzal, h fizessek már be a rezsibe, mert ketten a testveremmel nem tudják fenntartani a házat! Szerinted mi volt a válaszom? Eszem ágában sincs! Le lehet pontozni! Nekem is ván családom, nekem is szükségem ván a pénzre! Oldják meg! Ha nem tudják, semmi baj, eladhatjuk a házat, legalább megkapom a részem belőle, ok meg mehetnek kisebb lakásba, kevesebb rezsivel! Mikor kérdőre vontam, h mégis ezt h gondolja es elmondtam neki, amit itt nagy vonalakban leírtam es a haz eladását ereroltettem, nah azóta érdekes mód nem kérte ezt tőlem! Ennek már lassan 1,5 éve es érdekes mód, nincs tartozásuk, nem halnak éhen, sőt es meg a haz is megmaradt!
Egyáltalán normális vagy te, azt kérdezni, hogy miért vagyunk veled ilyen ellenségesek?
Hiszen a lányodon akarsz élõsködni, inkább örülnél, hogy kuporgat arra ami a legfontosabb,ebben a kemény világban.Milyen jogon számolgatod te, hogy mennyit keresnek?
Nekem itt valami nagyon sandít ebben a kérdésben!..... A veled élő lányodnak kellene beleadni a közös költségbe!!!
Azt meg ne várd el, hogy a másik lányod adjon pénzt, ilyen felháborodva, biztos nem hiába spórolnak ennyit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!