Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek a lányom miért...

Szerintetek a lányom miért nem ad nekem kölcsón amikor havonta 500 ezret tesznek félre? Indoka hogy mert azt minden hónapban félreteszik és nagyon sporolnak. De az anyja vagyok nem?

Figyelt kérdés
2013. szept. 16. 22:17
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
100%

Én 110 ezerből élek gyerekkel, egy 50 ezer ft-os albérletben. Erre jön még a rezsi. Ki lehet számolni, hogy mennyi marad, de még soha nem kértem kölcsön. Spórolok, ahogy tudok.Igaz, nem veszünk cukros üdítőket, csipszet, na meg nem dohányzom, és nem iszom!

Gáz, hogy nem tudtok kijönni 240 ezerből. A két kezem összetenném, ha annyim lenne!

2013. szept. 17. 04:47
 22/51 anonim ***** válasza:
100%
Jol teszi hogy nem ad... ha anyamnak ilyen stilusa lenne es igy kovetelozne es ramkabalna mindent en se adnek...!!!
2013. szept. 17. 05:48
 23/51 88Móni88 ***** válasza:
93%

Na az ilyenektől kinyilik a bicska a zsebemben!!! Hogy jössz te ahhoz, hogy számonkéred a gyereked, hogy mennyi pénzből él?, mire tesz félre?? Valószínűleg azért nem ad kölcsön, mert látja, hogy mire folyik ki a pénzetek... Na meg ugye a stílusod...

Mekkora házban és hányan éltek, hogy ennyire magas a rezsitek? Mi ketten élünk párommal egy háztartásban, nyári hónapban (amikor 2x tusoltunk egy nap) a legmagasabb vízdíjunk 3500 Ft volt... Ha ennyi pénzből amit leírtál nem tudtok kijönni, azt meg is érdemlitek...

Írhatnál egy listát, hogy mire mennyit költötök, abból ki lehetne hozni valamit, hogy min tudnátok spórolni.

2013. szept. 17. 05:55
 24/51 anonim ***** válasza:
9%

meg lehet elni 70 ezerbol... 23 ezer a gaz? Na ne mar... ket szintes, 120 m2 alapteruletu, szarul szigetelt hazunkra telen fizettunk 11 ezres gazszamlat ugy, hogy 24 fok volt minden szobaban. Szaunaztok, vagy mi?

Tudod, a lejmolason kivul van mas lehetoseg.. arrol nem is beszelve, hogy a FERJE keresi a penzt. Mas f**aszaval nem verjuk a csalant. Lanyodnak igaza van. Meg ha o keresne, akkor 10%-ban jogosan lennel kiakadva, igy egyaltalan nem

2013. szept. 17. 06:14
 25/51 anonim ***** válasza:
95%
Fúj de egy élősködő haszonlesö vagy te.gondolom a lányod ràjött hogy nem érdemes segiteni neked. Megérdemled.
2013. szept. 17. 07:13
 26/51 anonim ***** válasza:
100%
Te nem vagy hajlandó spórolni, de más spóroljon, hogy neked tudja adni. Ráadásul a nagy részét nem is ő keresi meg. Nem csodálom, hogy nem adnak, én se adnék egy forintot sem és undorító, hogy felhozod, hogy eltartottad meg elvitted nyaralni. Ezek a te kötelességeid voltak, senki nem kérte, hogy megszülessen.
2013. szept. 17. 07:34
 27/51 anonim ***** válasza:
95%
Örülök, hogy az én anyám nem ilyen...
2013. szept. 17. 08:35
 28/51 anonim ***** válasza:
96%
Példázóskodik, ilyet egy felnőtt magyar ember nem mond:d
2013. szept. 17. 08:35
 29/51 anonim ***** válasza:
95%

Ezek után nemhogy nem adnék neked egy fillért sem, de azt is meggondolnám, hogy szóba álljak-e veled.

Más szülő inkább büszke lenne a gyermekére és eszébe sem jutna rajta élősködni.

2013. szept. 17. 09:12
 30/51 anonim ***** válasza:
100%
24-es!Bizots, hogy nem lehet annyi. Ugyanekkora házunk van, ha télen gázzal fűtünk, havi 50-60.000, 18-19 fokkal, és hőszigetelés sem annyira rossz. Havi 6-7000 nyáron, de akkor csak a gáz megy, illetve a gázbojler.
2013. szept. 17. 09:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!