Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek a lányom miért...

Szerintetek a lányom miért nem ad nekem kölcsón amikor havonta 500 ezret tesznek félre? Indoka hogy mert azt minden hónapban félreteszik és nagyon sporolnak. De az anyja vagyok nem?

Figyelt kérdés
2013. szept. 16. 22:17
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
33%
Ja persze itt a gyik-on mindenki egy élet művész napi 50 Ft megél.
2013. szept. 16. 22:49
 12/51 anonim ***** válasza:
96%
Lehet, mert rengeteg felesleges dolgokra költötök (pl. chips, pia, cigi), ahelyett hogy a számlákat és a kölcsönt fizetnétek.
2013. szept. 16. 22:54
 13/51 A kérdező kommentje:
Fizessük a kölcsönt 50 ezer de mindig lemaradasba vagyunk a gázszámla is sok 23 ezer havonta a víz a villany 10-10 van egy csomó minden. Nekik meg csak a diákhitele van. Lakasra gyüjtenek és azt állitja 70 ezerből élnek
2013. szept. 16. 23:02
 14/51 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem hogy hogy hogy nem bírsz ennyire megélni ha 200 ezernél többet kerestek havonta. Mi a barátnőmmel összesen keresünk 140 ezret most nyáron a fűtésünk spórolásával és maszekmunkáimból csurrant cseppent pénz mindenhonnan, de mégis elvagyunk, nagy házat tartunk fent mert örököltem. Szinte mindent én csinálok rajta a szépítésén egyedül a gázszerelőket meg víz vezetékszerelőket hívtam ki dolgozni. A villanyt is magam oldom meg. Egyedül a villanyórával kapcsolatos munkákra hívok embert mert arra képesítésem meg jogosultságom nincs hogy babráljak vele.

Az anyja vagy ok, de mire megy el az a rengeteg pénz?

A lányodék havi 500 ezret raknak félre, biztos házat akarnak venni vagy valami mást, gondolom van egy tervük amit megszeretnének valósítani.

Mi is a barátnőmmel igyekszünk minél kevesebb pénzt költeni hogy maradjon pénz a házunk kipofozására, az autónk fenntartására, meg gyakrabban eltudjunk menni a szüleihez ami legalább 200 km távolság innen. Egyik kollégám havi 120 ezerből tartja el a családját még a kisgyerekét is, igaz hogy kis családi házban élnek de minden számlájuk fizetve van, igaz hogy szegényesen élnek mert kábel tv-jük nincs, internetet a szomszédtól kapják, de mégis elvannak.

2013. szept. 16. 23:04
 15/51 anonim ***** válasza:
100%
Tehát a rezsi + hitel összesen 93 ezer. Akkor marad a 240-ből 147 ezer. Milyen csomó minden van még, ami miatt nem tudtok megélni???
2013. szept. 16. 23:12
 16/51 anonim ***** válasza:
100%

A lányodnak biztosan meg van rá az oka, hogy nem ad kölcsönt. Ha spórolnak, akkor ugy van vele, hogy ti is spóroljatok.

A nõvérem egyedül neveli 2 gyerekét és jóval kevesebbõl élnek meg mint ti.

Hányan éltek meg ennyi pénzbõl.

2013. szept. 16. 23:14
 17/51 anonim ***** válasza:
100%
Bakker! A pofamrol leszakadna a bőr, hogyha en így fel lennék háborodva, mint te!!! azt hittem, tényleg raszorultok a pénzre, már-már éppenhogy éhen haltok, de itt nem erről van szó! Egyszerűen nem akarod meghúzni a gatya szijat es inkább kuncsorogsz es meg te vagy kiakadva, ha nem adnak! Nah nehogy már nem tudtok megélni 240-ből, hitellel meg rezsi koltseggel együtt! A lanyodek sporolnak rendesen, mert alapozzák az életüket!!! Nem vagy rászorulva, h kisegítsen téged, csakis a te kenyelmedert! Meg jó, h ő másképpen gondolkodik, mint te es erősen fogja azt a gyeplot! Neked kellene segitened őt elindítani az életben, nem pedig fordítva! Mondom meg egyszer, anya vagyok en is, es hacsak belegondolok ebbe a szituációba, elsullyedek a föld alá szegyenemben!
2013. szept. 16. 23:21
 18/51 A kérdező kommentje:
De a féje jl keres500 ezren felül és alányom kezeli a pénzt. És sajnálja az anyjától bezzeg én felneveltem gyógyíttttam nyaralni vittem tandíját fizettem csak az egyetemet fizette magának addig eltartottam.tényleg ezt érdemlem? És nem hihető hogy 70 ezerből élnek hogy tudna 2 ember annyiból megélni? De ezzel szédít példázóskodik
2013. szept. 16. 23:44
 19/51 anonim ***** válasza:
89%
Utolsó hozzászólásodból látszik,hogy kamu.Ideje aludni kisgyerek,holnap vár az iskola:)
2013. szept. 16. 23:48
 20/51 anonim ***** válasza:
100%
Most ezt tényleg komolyan gondolod, h ezt felhanytorgatod??? Nem ő akart megszületni, ti akartatok!!! Milyen noszemely vagy te, mert anyának en nem nevezném az ilyet!??!! Ha az en anyám ezt mondja nekem egy ilyen mondvacsinált probléma miatt, es csak a saját onzoseget, jólétét nézne, figyelmen kívül hagyva engem es az életem, az tuti, h megszakitom vele a kapcsolatot!!
2013. szept. 16. 23:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!