Szerintetek a lányom miért nem ad nekem kölcsón amikor havonta 500 ezret tesznek félre? Indoka hogy mert azt minden hónapban félreteszik és nagyon sporolnak. De az anyja vagyok nem?
Nem értem hogy hogy hogy nem bírsz ennyire megélni ha 200 ezernél többet kerestek havonta. Mi a barátnőmmel összesen keresünk 140 ezret most nyáron a fűtésünk spórolásával és maszekmunkáimból csurrant cseppent pénz mindenhonnan, de mégis elvagyunk, nagy házat tartunk fent mert örököltem. Szinte mindent én csinálok rajta a szépítésén egyedül a gázszerelőket meg víz vezetékszerelőket hívtam ki dolgozni. A villanyt is magam oldom meg. Egyedül a villanyórával kapcsolatos munkákra hívok embert mert arra képesítésem meg jogosultságom nincs hogy babráljak vele.
Az anyja vagy ok, de mire megy el az a rengeteg pénz?
A lányodék havi 500 ezret raknak félre, biztos házat akarnak venni vagy valami mást, gondolom van egy tervük amit megszeretnének valósítani.
Mi is a barátnőmmel igyekszünk minél kevesebb pénzt költeni hogy maradjon pénz a házunk kipofozására, az autónk fenntartására, meg gyakrabban eltudjunk menni a szüleihez ami legalább 200 km távolság innen. Egyik kollégám havi 120 ezerből tartja el a családját még a kisgyerekét is, igaz hogy kis családi házban élnek de minden számlájuk fizetve van, igaz hogy szegényesen élnek mert kábel tv-jük nincs, internetet a szomszédtól kapják, de mégis elvannak.
A lányodnak biztosan meg van rá az oka, hogy nem ad kölcsönt. Ha spórolnak, akkor ugy van vele, hogy ti is spóroljatok.
A nõvérem egyedül neveli 2 gyerekét és jóval kevesebbõl élnek meg mint ti.
Hányan éltek meg ennyi pénzbõl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!