Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti összeköltöznétek a párotokk...

Ti összeköltöznétek a párotokkal abban a házban ami a volt feleségével közös?

Figyelt kérdés
2013. szept. 16. 18:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Persze lehet lepontozni...

akkor is összeraknám az ottmaradt tárgyi emlékeket egy kupacba, a lakás egy olyan részébe, amely nincs állandóan szem előtt. Csinálnék neki egy szekrényt, amely ha a párom azt kéri, azon kívül-belül csak az ex ottmaradt dolgait tartalmaznák. Közös fotók, mütyürök, ottfelejtett sál, kesztyű, fürdőköpeny, akármi.

De ha már egyszer elköltözött, ha már egyszer elváltak, akkor ne legyek én arra kötelezve, hogy még évekig együttéljek az ő emlékével.

Ezért mondtam, a párom ragaszkodása a mütyürökhöz jelezné, hogy mennyire van már túl azon a kapcsolaton. Ha részéről érzelmileg ez még nincs lezárva, akkor nekem ott, azon a helyen semmi keresni-valóm. Addig én ott csak pótlék lennék.

2013. szept. 17. 07:43
 12/15 anonim ***** válasza:
Ha nem lenne más megoldás,akkor igen.Elvileg már úgysincs semmi közük egymáshoz.Ágyneműt,matracot azért kicserélném.
2013. szept. 17. 10:38
 13/15 anonim ***** válasza:

A kérdés nem az volt, hogy az én lakásomban együtt laknék-e egy elvált férfival, hanem: ... abban a házban, ami a volt feleségével közös?

Azért pakolgatnék az ő lakásában, és nem az ENYÉMBEN!!!!

2013. szept. 17. 10:54
 14/15 anonim ***** válasza:
Nem. Semmilyen körülmények között nem laknék olyan házban, ami a volt feleségé. Adják el a házat és vegyetek ti magatoknak egy közös lakást.
2013. szept. 17. 13:43
 15/15 anonim ***** válasza:
Most azért lettem lepontozva, mert inkább a közös ház megvételét javasolnám,h a van rá pénz? :O Gratula, tényleg. Szerintem ha komoly a kapcsolat, akkor ez a minimum. Nem mondom, hogy huszonévesen minden 2 éves kapcsolatban házat meg ágyat kell váltani, de azért ha összeköltözésre, házasságra kerül a dolog, akkor nekem a minimum a közös alap, újrakezdés.
2013. szept. 17. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!