Masoknal is ennyire durva a kulon kassza kerdese?
Parommal kulfoldon elunk, kb 600 000 Ft-ot keres egy honapban. Van egy 1 eves kislanyunk, utana kapok en 180 000 Ft-ot, amibol sose lattam meg semmit, mert nem adja nekem. (Azt mondta akkor is jarna neki ha egyedul lenne a gyerekkel, de ugye nelkulem nem igazan lenne gyerek se) Ossz-vissz kapok 40 000 Ft-ot egy honapban otthonrol, amibol az o cigijet kell megvennem, mert o nem tud atutalni magyar szamlara penzt.
Tehat egy honapban marad kb 2000 Ft-om, amit vigan elkolthetek magamra.
O a kocsijaba oli a penzt, eppen 2000 euroert vett bele valami kacatot. Apukamek oltoztetnek azota is, mikor hazamegyek bevasarolnak nekem. Kajaval nincs gond, azt vesz.
Hat ilyen a helyzetem, szerintetek jogos, hogy kussolnom kene mert otthon vagyok a babaval, vagy ez szamotokra is durva? Probaltam leulni vele beszelgetni, de meg neki all feljebb. Komolyan mar azon gondolkozom, hogy lelepek innen es otthon keresek melot, mert ide kihozott, a nyelvet nem beszelem, csak flegman kerdezgeti este, hogy mennyit tanultam. (Hozzateszem elotte egy masik orszagban eltunk, mire megtanultam azt a nyelvet szepen, o kitalalta, hogy ott neki nem jo.)
Titeket ez mennyire zavarna?
24/N
11:09-eske: Neked még nem volt olyan hogy támaszra volt szükséged?:) Neki arra van, gondolj bele, valszeg senkivel sem tudja kint így megbeszélni a dolgokat!
Objektivitás!
Iszonyat szerencséd van, hogy legalább Európában maradtál vele, nem mentél ki muzulmán területre. Készíts fotókat, másolatokat a papírokról, amik igazolják, hogy mennyi a havi jövedelme.
Aztán markold fel a pénzt ami otthon van, az összeset, írj róla egy átvételi elismervényt neki, aztán menekülj haza.
Utána perelheted gyerektartásért.
nem is értem mitől lett ilyen agresszív?
kérdezd már meg tőle, hogy ezt a viselkedést ezt a családon belüli felállást fairnek tartja-e. és modn el neki, hogy TE hogy látod a dolgokat.
ha ezek után sem sikerül vele zöld ágra vergődni, akkor azonnal lelépni.
Alapjaraton nem agressziv, ram sose emelt kezet. Ez az egy ilyen megmozdulasa volt.
Nem bukom az agressziv ferfiakra, szeretnek bekessegben elni, ugy mint amiben felnottem.
Csak ha megbeszelitek mi lesz az ebed (mert hazajar delben enni) es o nem tesz ki penzt, elegge nehez megoldani a semmibol.
Ezen vagyok csak kiakadva, de ilyen dolgokkal maganak is keresztbe tesz, hiszen o nem fog enni.
Amit en latok otthon, Apukam leteszi Anyukam ele a fizetesenek a felet es amen. Minden meg van oldva. En ugy latom, ez a helyes, de a mai vilagban mar ki tudja? Ezert is kerdeztem itt.
Szegénykém!Átérzem a helyzetedet,nagyjából.A barátnőmnek is ugyanez a baja,mint Neked.Náluk 2 gyerek van.Az első nem a férjétől,de ez most mindegy,mert egyformán szereti őket.
A párja elég jómódú,mégis a csaj úgy jár kölcsönkérni.
Ő még annyival rosszabb helyzetben van,hogy még a szüleihez sem tud menni.Szeretné elhagyni,de hova mehetne a gyesből,meg a családi pótlékból?Sajnos neki tűrnie kell.
Te meg gyere haza!
Egyes válaszadóknak:
Én csak azt nem értem, miért kell egyes válaszadóknak ilyen szemétkedőnek lenniük egy (lehet, hogy naiv, de nem rosszindulatú) kérdezővel szemben?!?! Ő normális hangnemben kommunikál veletek, nem tűnt fel?
Hogy a fenébe engeditek meg magatoknak, hogy pl. lehülyézzetek egy nőt, aki próbál segítséget, megerősítést kérni?
Lehet, hogy hülyeséget csinált, de ugyan ne mondjátok már, hogy ti egész életetekben csupa szuper döntéseket hoztatok!!!
Neki is 1000 oka lehetett, hogy beválasztotta ezt a manuszt. Csak példákat említek:
- pl. felnéz rá, mert tapasztalt, valszeg tanult ember (ugye jó dolog egy kapcsolatban felnézni a másikra???),
- szerelmes lett, s régebben emiatt vaksi volt a rózsaszín köd miatt (egy ügyes manipulatív pasi, ezt jól ki is tudja használni),
- biztos jövőt várt tőle (anyagilag, érzelmileg talán stb.)
- biztos van még jópár másik ok, ezt csak a kérdező tudná megmondani, de konkrétan nem ez volt a kérdése....
Kérdezőnek:
Egyébként tökéletesen egyetértek azzal, hogy nem szabad hagynod magad! Azzal, hogy gyerekkel vagy otthon és napi tevékenységed (munkád) nem mérhető színtiszta anyagi jövedelemben, attól még igenis jár neked a rendszeres apanázs! S nem is kevés! Nem csak enni, hanem élni! Benne fodrásszal, kozmetikussal, akár, ne legyen lelkiismeret-furdalásod! Érthető az is persze, hogy sok nő leveri a kosztpénzt, de ez most nem az a kategória, ha jól sejtem. Igenis ő kell, hogy eltartson benneteket! Ha ez nem hajlandó tudomásul venni, akkor a helyedben én is elmennék, ill. hazajönnék.
Remélhetőleg akad bőven pasi, aki komolyan veszi értékeidet, s nem néz le, nem használ ki...stb.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:08
teljes mértékben igazad van.
csak annyit egészítenék ki, hogy utólag mindig okosabb az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!