Titeket szokott a párotok kényeztetni, ölelgetni csak úgy? Mert mi csak akkor érünk egymáshoz ha sexelni akar különben az én párom nem viseli el, hogy akár összebújva tv-t nézzünk vagy bármit. Jó együtt vagyunk már 10 éve de akkor is!
13 éve vagyok a feleségemmel. És még mindig imádjuk egymást.Szex nélkül órákig öleljük az ágybna egymást,ill.Full csók.Napközbe,és nem tulzok.Munka után talizunk lefekvésig biztos megvan 50-100 puszika.A simogatás meg ..... El sem tudunk menni egymás mellett a házban,hogy ne simogassuk meg egymást
2013. szept. 13. 21:45
12/18 anonim válasza:
Ez nekem is fura.Mármint hogy nem értek egymáshoz.Mi gyakran megöleljík,megpusziljuk egymást.Ami nálunk változott az évek alatt hogy eleinte nagy összebújva aludtunk el,már egy ideje nem.Nekem így kényelmesebb.Cserébe simizem a hátát vagy a kezét míg el nem alszik.:) 6,5 éve vagyunk együtt.
2013. szept. 13. 21:46
13/18 anonim válasza:
Az én párom sem szeret túlzottan ölelkezni. Ha olyanja van, akkor viszonozza a puszit, és már csinálja is tovább, amit addig csinált.
Viszont ha rájön, akkor mint egy szerelmes kiskamasz, állandóan ölelget meg bújik. Sajnos ilyen nem sokszor van, de ő ilyen, mindig is ilyen volt. Közös ismerősöktől tudom, hogy még így is csodálkoznak, hogy engem milyen sokat ölelget meg puszilgat az előző nőihez képest.
2013. szept. 13. 22:23
14/18 anonim válasza:
Mi is állandóan ölelkezünk.
22l 30F/ 1 éve együtt.
2013. szept. 13. 22:34
15/18 anonim válasza:
4 éve vagyunk együtt. Még most is sokat bújunk egymáshoz. Én vagyok a nő, a párom jobban igényli ezt igazából. Nekem nem sokszor jut eszembe, inkább ő kezdeményezi az összebújva tévézést, a kézfogást, stb. Én elvagyok nélküle, de én mindig is elég távolságtartó, érzelmileg kevésbé igényes ember voltam.
2013. szept. 13. 22:48
16/18 anonim válasza:
Ilyenkor szokott bejönni a képbe a harmadik.
2013. szept. 13. 23:18
17/18 anonim válasza:
23 éve vagyunk együtt. Összebújva TV-zünk, öszebújva alszuk. Kézenfogva sétálunk. Napközben néha megöleljük egymást.
2013. szept. 14. 08:48
18/18 anonim válasza:
Igen, szokott kényeztetni, ölelgetni csak úgy és szoktunk összebújva tv-t nézni, összebújva beszélgetni.
Ha nálatok ez nem volt soha jellemző, akkor egyszerűen ilyen a párod, hogy nem igényli ezt a kontaktot, meg kell neki mondani, hogy te viszont igen. Viszont ha csak az évek alatt tüntek ezek el az életetekből, akkor vissza kell hozni, mert a 10 év nem mentség. És ha még együtt vagytok 20 évet, akkor így fogjátok azt eltölteni?? Kizárt, hogy működhet, hisz az embernek szüksége van ölelésre, simogatásra, csókra, így vagyunk boldogok. Változtassatok!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!