Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Más családokban ez hogy van?

Más családokban ez hogy van?

Figyelt kérdés
Titeket szokott a párotok kényeztetni, ölelgetni csak úgy? Mert mi csak akkor érünk egymáshoz ha sexelni akar különben az én párom nem viseli el, hogy akár összebújva tv-t nézzünk vagy bármit. Jó együtt vagyunk már 10 éve de akkor is!
2013. szept. 13. 21:14
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
13 éve vagyok a feleségemmel. És még mindig imádjuk egymást.Szex nélkül órákig öleljük az ágybna egymást,ill.Full csók.Napközbe,és nem tulzok.Munka után talizunk lefekvésig biztos megvan 50-100 puszika.A simogatás meg ..... El sem tudunk menni egymás mellett a házban,hogy ne simogassuk meg egymást
2013. szept. 13. 21:45
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez nekem is fura.Mármint hogy nem értek egymáshoz.Mi gyakran megöleljík,megpusziljuk egymást.Ami nálunk változott az évek alatt hogy eleinte nagy összebújva aludtunk el,már egy ideje nem.Nekem így kényelmesebb.Cserébe simizem a hátát vagy a kezét míg el nem alszik.:) 6,5 éve vagyunk együtt.
2013. szept. 13. 21:46
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Az én párom sem szeret túlzottan ölelkezni. Ha olyanja van, akkor viszonozza a puszit, és már csinálja is tovább, amit addig csinált.

Viszont ha rájön, akkor mint egy szerelmes kiskamasz, állandóan ölelget meg bújik. Sajnos ilyen nem sokszor van, de ő ilyen, mindig is ilyen volt. Közös ismerősöktől tudom, hogy még így is csodálkoznak, hogy engem milyen sokat ölelget meg puszilgat az előző nőihez képest.

2013. szept. 13. 22:23
 14/18 anonim ***** válasza:

Mi is állandóan ölelkezünk.

22l 30F/ 1 éve együtt.

2013. szept. 13. 22:34
 15/18 anonim ***** válasza:
4 éve vagyunk együtt. Még most is sokat bújunk egymáshoz. Én vagyok a nő, a párom jobban igényli ezt igazából. Nekem nem sokszor jut eszembe, inkább ő kezdeményezi az összebújva tévézést, a kézfogást, stb. Én elvagyok nélküle, de én mindig is elég távolságtartó, érzelmileg kevésbé igényes ember voltam.
2013. szept. 13. 22:48
 16/18 anonim ***** válasza:
Ilyenkor szokott bejönni a képbe a harmadik.
2013. szept. 13. 23:18
 17/18 anonim ***** válasza:
23 éve vagyunk együtt. Összebújva TV-zünk, öszebújva alszuk. Kézenfogva sétálunk. Napközben néha megöleljük egymást.
2013. szept. 14. 08:48
 18/18 anonim ***** válasza:

Igen, szokott kényeztetni, ölelgetni csak úgy és szoktunk összebújva tv-t nézni, összebújva beszélgetni.

Ha nálatok ez nem volt soha jellemző, akkor egyszerűen ilyen a párod, hogy nem igényli ezt a kontaktot, meg kell neki mondani, hogy te viszont igen. Viszont ha csak az évek alatt tüntek ezek el az életetekből, akkor vissza kell hozni, mert a 10 év nem mentség. És ha még együtt vagytok 20 évet, akkor így fogjátok azt eltölteni?? Kizárt, hogy működhet, hisz az embernek szüksége van ölelésre, simogatásra, csókra, így vagyunk boldogok. Változtassatok!

2013. szept. 14. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!