Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Más családokban ez hogy van?

Más családokban ez hogy van?

Figyelt kérdés
Titeket szokott a párotok kényeztetni, ölelgetni csak úgy? Mert mi csak akkor érünk egymáshoz ha sexelni akar különben az én párom nem viseli el, hogy akár összebújva tv-t nézzünk vagy bármit. Jó együtt vagyunk már 10 éve de akkor is!
2013. szept. 13. 21:14
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
És az elején elviselte, ha hozzábújtál, vagy ez új szokása?
2013. szept. 13. 21:17
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Mi 25 éve vagyunk együtt, de nem tud elmenni mellettem, hogy ne símitson végig valahol, de sokszor kapok egy puszit is. TV-t mindig összebújva nézünk, meg egyébként is sokszor megöleljük egymást pár pillanatig.

EZ teljesen független a szextöl, az más téma, ez a szeretet kifejezése.

2013. szept. 13. 21:18
 3/18 A kérdező kommentje:
Ez már nekem is eszembe jutott . De akkor még úgy ahogy elviselte aztán ahogy múltak az évek egyre kevésbé.mára ott tartunk h már csak sexnél érünk egymáshoz szó szerint.
2013. szept. 13. 21:20
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Én nem tudnék így élni, mert nekem fontos az érintkezés minden hátsó szándék nélkül is.

Azt te tudod hogy tudsz-e élni így életed végéig.

2013. szept. 13. 21:22
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Mi mindig összebújva filmezünk. Ha főzök és ő is a konyhában van, sokszor átölel hátulról, megpuszilja a nyakam. De ezen kívül is szoktunk ölelkezni. :)
2013. szept. 13. 21:24
 6/18 Jégtánc ***** válasza:
100%
Mi kilenc éve vagyunk együtt de mindig egymáshoz érünk.
2013. szept. 13. 21:36
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Mi állandóan szeretgetjük egymást, amikor csak tehetjük.
2013. szept. 13. 21:42
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Mi 13 éve vagyunk együtt. Férjem minden nap megölelget, kézen fogva megyünk, összebújva alszunk, ha elmegy mellettem, mindig átölel vagy megcsókol. Szerencse, hogy ő is igényli,mint ahogy én. Enélkül nem tudnék élni senkivel. Ismerek olyan párt, akik viszont csak szexkor érnek egymáshoz, de nekik nem gond, nem igényelnek több testközelséget. Ti ezen a téren nem passzoltok talán össze. Vagy meg kellene próbálni neked kezdeményezni az összebújást. Talán nem is gondolja, hogy te igényelnéd. Mondd el neki.
2013. szept. 13. 21:43
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
MI állandóan ölelgetjük, simogatjuk, puszilgatjuk egymást bármiféle hátsó szándék nélkül. Szerintem ez lenne a természetes dolog.
2013. szept. 13. 21:44
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Mi mindig összebújva TV-zünk, sokszor ölelget, puszilgat, simogat csak úgy. /5 éve együtt
2013. szept. 13. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!