Párom nagyon mérges mert a tesómékkal szallonnát sütöttünk és ő nem jött. Most tényleg én vagyok a hibás amiért elmentem?
Figyelt kérdés
2013. szept. 12. 20:19
21/22 anonim válasza:
Háát 11-es... Szerintem pont az a hisztis és sértődős aki kis probléma miatt dobna egy embert. Ha szerinted kis probléma miatt is dobni kell egy embert akkor mi lenne nagy problémánál? Amúgy nem hiszem hogy kis problémáról van szó, ezt csak te gondolod. Csak a kérdező nem a legjobban tette fel a kérdést de attól még valós dolog. Mondjuk hívjuk inkább kihívásnak és nem problémának. Problémák csak problémázós embereknél vannak. De kihívás az mindenkinek.
22/22 anonim válasza:
Aki kis probléma esetén dob egy embert annál nagy problémák fel se merülnek mert el se jut odáig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!