Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha megtudnád, hogy a férjed...

Ha megtudnád, hogy a férjed megcsalt, de hosszas vívódás után mégis együtt maradtok, elküldenétek egy szűrő vizsgálatra?

Figyelt kérdés

Bevallaná neked,hogy megcsalt,de szeret téged,és a gyerekeket,láthatóan tényleg szörnyen érzi magát,utolsó esélyt szeretne kapni,hogy "jóvá tegyen" mindent,a családjával szeretne maradni.

Tegyük fel,hogy kap egy esélyt,viszont vannak gyerekek,napi szinten érintkezik nyilván velük is,veled is,elküldenéd egy szűrő vizsgálatra?

2013. szept. 12. 13:05
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
23%

Milyen szűrővizsgálatra gondoltál?

Gondolod, ezt sztk-ra csinálják?

Félredugtam rendszeresen, kérem vizsgáljanak ki, ingyenért. Így gondolod?

2013. szept. 12. 14:16
 12/32 anonim ***** válasza:
90%

Természetesen elvárnám, hogy elmenjen szűrővizsgálatra. Ez a minimum.

Szeretném azért az hangsúlyozni, hogy NEM bosszúból küldeném, hanem a saját és az ő élete és egészsége érdekében- már ha volt olyan felelőtlen, hogy óvszer nélkül összefeküdt más nőkkel.

Alapvető lenne, hogy HIV, gonorrhea, esetleg hepatitis, gombás fertőzés stb. és egyéb nemi úton (is) terjedő betegségekre kérném, hogy szűresse le magát.

Az egy másik szál ebben a történetben, hogy egyáltalán hajlandó lennék-e szóba állni vele ezek után- a kérdés nem ez volt.

Kedves Kérdező: küldd el vizsgálatra- ez nem egy megalázó dolog (de ha az lenne is, legyen inkább az 10 percig, mint pl. egy HIV vírussal fertőzött ember, aki meg is betegszik, ne adj Isten tovább adja neked vagy bárki másnak...)

Az érzelmi oldalát és az egészségügyi kockázatokat kezeld két külön ügyként.

A szűrés a történtek fényében alapvető és kötelező- én még azt is megkockáztatnám, hogy látni szeretném a vizsgálati eredményeket, nem csak bemondásra hinném el, hogy ott volt.

Ha azóta volt szexuális kapcsolatotok, akkor még azon is elgondolkodnék, hogy vele tartok én is egy alapos kivizsgálásra.

Esetleg magam biztosan elmennék azonnal nőgyógyászhoz és tőle kérnék információkat, hogy a lakóhelyed közelében pontosan hol, milyen betegségekre, milyen áron lehet szűréseket kérni neked magadnak és neki is.

Tedd félre a szégyenérzetedet. Kezeld a tragikus kapcsolatotoknak ezt a problémáját valóban annak, ami: egészségügyi kockázatnak.

A többi (érzelmi, anyagi, válás, gyermekek stb.) nem volt kérdés, így nem is válaszolok rá- de mindenképpen tudj objektíven állni ehhez a kockázathoz.

Minden jót.

2013. szept. 12. 14:25
 13/32 anonim ***** válasza:
56%

11. de ostoba megjegyzés volt ez...:)

léteznek magánklinikák és ott is végeznek nemi betegségekre szűrővizsgálatot, persze jó drágán!

És nyilván egy ilyen helyen, nem fogják megkérdezni az okát, de akkor is hülyén fognak rád nézni, hogy miért van erre szükséged! :)

Nálam már ott borult volna a dolog, hogy nem tudnám megbocsátani, így nem is érdekelne, hogy mit szedett össze

2013. szept. 12. 14:32
 14/32 anonim ***** válasza:
72%
Le akarsz vele feküdni azok után, hogy ki tudja milyen nőkbe dugdosta a farkát?
2013. szept. 12. 14:32
 15/32 anonim ***** válasza:
83%
Persze, hogy elküldeném... az életemből is. Azért nem egyszer fordult elő ha jól értem, és nem 1 emberrel. Most komolyan az ilyen ember szeret?Aki szeret,nem csal meg TÖBBSZÖRÖSEN. Megértem, hogy van gyerek és rendbe szeretnéd hozni de gondolj magadra is. De kérdésedre válaszoljak mindenképp küld el..de gondold meg ezt az esélyt.
2013. szept. 12. 14:37
 16/32 A kérdező kommentje:

csinálnak ingyenes szűrő vizsgálatot,egyik ismerősöm

szintén csináltatott,nem az Sztk-ban,hanem máshol,azt hiszem anonim is lehet kérni....

szerintem is az a minimum,hogy elmegy

én nem mondtam,hogy azt tervezem örökre vele maradok,és most minden szép,és jó,de amíg velünk marad,szépen menjen el a szűrő vizsgálatra,mint írtam pici gyerekek vannak...

2013. szept. 12. 14:42
 17/32 anonim ***** válasza:
67%

Azt magától kellene felajánlania, nem neked küldeni,ez a minimum!

Oké, egyszer megtette(bár nekem erre se lenne bocsánat, akárhány gyerekünk is van, mert akkor ő nem gondolt rám, meg a gyerekekre, amikor mást dugott)de hogy többször, több nővel??? Ilyen példát mutat a gyereknek, ennyire semmibe vesz téged? Ezen gondolkodj el, kérlek, mert a gyerekeidért is felelős vagy már, nem csak a saját életedért!

2013. szept. 12. 14:44
 18/32 anonim ***** válasza:
82%
Ki lenne penderítve, pakolhatna és mehetne amerre lát. Játssza ott a ó apucit, lókukit!
2013. szept. 12. 14:44
 19/32 A kérdező kommentje:

pont hogy a gyerekeim miatt nem küldöm el azonnal,úgy egyeztünk meg,hogy amint tud,elmegy....

már nem alszunk egy szobában,de a fürdő közös,ki szoktam hipózni minden fürdésnél a kádat,de szerintem ez édeskevés...

2013. szept. 12. 14:46
 20/32 anonim ***** válasza:
32%

:-D kihipótod a kádat? Minek? :-D

Félsz a lábgombától?

2013. szept. 12. 15:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!