Sajnos anyósom meghalt, párom dolgozik anyámat utálom. De most el kell intéznem egy fontos ügyet ezért másik városba kell utaznom majd délután érek haza. Vigyem magammal hat hónapos fiamat?
14-es, ez butaság. Megy hivatalos ügyet intézni, ott, a hivatalban is tisztába teheti. Számtalanszor jártam vidéken, és ott is van étterem, cukrászda, irodaház (munkahelyek), orvosi rendelő. Sőt, tudod mit? Ha csak becsengetne hozzám, akár én is beengedném, hogy tisztába rakja a picurt.
És itt az a lényeg, hogy miért nem tervezte meg korábban. Ja, és milyen már ez a kérdés: "Vigyem magammal hat hónapos fiamat?" Mintha csak azt kérdezné, hogy hagyja otthon egyedül vagy vigye magával?
Le lehet ismét pontozni, de szerintem nem kéne ennyire szétoltani a kérdezőt. Szerintem természetes az (pláne, ha első gyerek), hogy kételyei vannak ezzel kapcsolatban.
Nekem ne mondja senki, hogy egy buszon annyira elnéző mindenki, hogy kicsomagolhatom a gyerekemet a kakis pelenkából, senki nem fog öklendezni a szagoktól, meg csúnyán nézni rám, mert akkor nem tudom ti hol éltek.
Én anyaként roppant türelmes és megértő vagyok szerintem, de rendszeresen buszozok együtt kisbabás anyukákkal is, akikre igen szúrós szemmel néznek már akkor is, ha bömböl a baba hazáig. Eltudom képzelni mi lenne akkor, ha nekiállna anyuka tisztába tenni...
Lehet felétek tökéletes emberek vannak csak, vagy felénk vannak javarészt taplók, de én abszolút megértem azt, hogy a kérdező nem szívesen indulna el nagyobb útra hivatalos ügyeket intézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!