Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Sajnos anyósom meghalt, párom...

Sajnos anyósom meghalt, párom dolgozik anyámat utálom. De most el kell intéznem egy fontos ügyet ezért másik városba kell utaznom majd délután érek haza. Vigyem magammal hat hónapos fiamat?

Figyelt kérdés
2013. szept. 12. 09:44
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

14-es, ez butaság. Megy hivatalos ügyet intézni, ott, a hivatalban is tisztába teheti. Számtalanszor jártam vidéken, és ott is van étterem, cukrászda, irodaház (munkahelyek), orvosi rendelő. Sőt, tudod mit? Ha csak becsengetne hozzám, akár én is beengedném, hogy tisztába rakja a picurt.

És itt az a lényeg, hogy miért nem tervezte meg korábban. Ja, és milyen már ez a kérdés: "Vigyem magammal hat hónapos fiamat?" Mintha csak azt kérdezné, hogy hagyja otthon egyedül vagy vigye magával?

2013. szept. 12. 11:25
 22/25 anonim ***** válasza:
A kérdező nem vidéki...egy másik városba megy a saját városából. Én ha nagyon szükséges megállok a parkban és ott kb 1 perc alatt cserélek pelenkát (ha már nagyon nyűglődik miatt) a babakocsiban. Semmi baja nem lesz. KAját meg tegyél cumisüvegbe. Nekem van cumisüvegtartó, ami megtartja a hőt. Etesd meg mielőtt elindultok, majd melegítsd fel a kajáját kicsit melegebbre, mint ahogy enni szokta és akkor még kevésbé fog kihűlni. Te tudod, hgy milyen időközönként eszik a baba és hogy az utazás kb hány órát vesz igénybe és ahhoz mérten készíts neki kaját. Vigyél teát is, azzal is tudja tölteni az időt. Kedvenc játékait. Ketőt hármat, elbírja a babakocsi. Ha egyet megun oda tudsz neki adni másikat. Buszon meg lehet hogy aludni fog...addig sincs vele tennivalód.
2013. szept. 12. 12:10
 23/25 Baranka ***** válasza:
90%
Tudsz jobbat???? Én két gyerekkel volt, hogy 280 kilométert utaztam egy nap (oda vissza, egyikük 6 hónapos). Tényleg bemehetsz bárhová? Ne körülményeskedj ennyit!!! Buszon megtudod etetni, tisztába is tudod tenni. Mi itt a probléma? Elégé életképtelennek tűnsz nekem ne is haragudj meg érte. Máson is ennyit szoktál problémázni?
2013. szept. 12. 12:58
 24/25 anonim ***** válasza:
57%

Le lehet ismét pontozni, de szerintem nem kéne ennyire szétoltani a kérdezőt. Szerintem természetes az (pláne, ha első gyerek), hogy kételyei vannak ezzel kapcsolatban.

Nekem ne mondja senki, hogy egy buszon annyira elnéző mindenki, hogy kicsomagolhatom a gyerekemet a kakis pelenkából, senki nem fog öklendezni a szagoktól, meg csúnyán nézni rám, mert akkor nem tudom ti hol éltek.

Én anyaként roppant türelmes és megértő vagyok szerintem, de rendszeresen buszozok együtt kisbabás anyukákkal is, akikre igen szúrós szemmel néznek már akkor is, ha bömböl a baba hazáig. Eltudom képzelni mi lenne akkor, ha nekiállna anyuka tisztába tenni...

Lehet felétek tökéletes emberek vannak csak, vagy felénk vannak javarészt taplók, de én abszolút megértem azt, hogy a kérdező nem szívesen indulna el nagyobb útra hivatalos ügyeket intézni.

2013. szept. 12. 16:45
 25/25 anonim ***** válasza:
Ki írta az hogy a buszon tegye tisztába???
2013. szept. 12. 20:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!