Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Sajnos anyósom meghalt, párom...

Sajnos anyósom meghalt, párom dolgozik anyámat utálom. De most el kell intéznem egy fontos ügyet ezért másik városba kell utaznom majd délután érek haza. Vigyem magammal hat hónapos fiamat?

Figyelt kérdés
2013. szept. 12. 09:44
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Minden bevásárlóközpontban van gyerekjátszó, mosdó, ahol direkt kialakítottak helyet a babák tisztába tételére.

Például a Mcekikben is.

2013. szept. 12. 10:14
 12/25 anonim ***** válasza:
68%

Bárhol megetetheted, bárhol tisztába rakhatod. Ahogy már többen is írtuk. Etetés cumiból, pelenkázáshoz pedig bemész egy plázába/étterembe/irodaházba, bárhol szívesen fognak segíteni.

De gondolom tegnap is tudtad, hogy ügyet kell intézned. Miért nem tervezted meg előre a napot?

2013. szept. 12. 10:15
 13/25 anonim ***** válasza:
79%
Most mi a kérdés tulajdonképpen? Az, hogy magaddal vidd, vagy hagy otthon egyedül? Mit hisztizel?
2013. szept. 12. 10:15
 14/25 anonim ***** válasza:
26%

10/11!

Nem mindenki városi.

Vannak még vidéken, falvakban lakó, normális életvitelű emberek, akik még nem is jártak beváráslóközpontban, vagy MC Donaldsban.

Segítséget kért, nem lekezelést!

2013. szept. 12. 10:16
 15/25 anonim ***** válasza:
95%
Kedves utolsó ugyan nem a 10-es vagyok, de egyetértek vele. A Pláza egy példa volt. Azért nem hiszem, hogy egy étterem, egy cukrászda, egy kultúráltabb kocsma, egy hivatal, egy iskola/bolcsöde/ovóda, művelődési ház nincs útközben.
2013. szept. 12. 10:21
 16/25 anonim ***** válasza:
48%
Tényleg ekkorra szerencsétlen vagy?
2013. szept. 12. 10:22
 17/25 anonim ***** válasza:
99%
14-es: Csak az a normális életvitelű aki faluban él? Milyen diszkrimináló gondolkodás már ez! Nem nézte le senki, de elég primitív ez a kérdés. Majd minden esemény előtt megszavaztatja egy fórumon, hogy mit, hol, mikor kell csinálni? Egy anyuka azért legyen talpra esettebb, találja már fel magát!
2013. szept. 12. 10:23
 18/25 anonim ***** válasza:

De ha az előzőekben felsorolt helyekre nem akarsz bemenni, szerintem beengednek akármelyik oviba-bölcsibe, míg tisztába teszed, megeteted a picidet. Ha találsz valami olyan orvosi rendelőt, várót, és oda bementek, onnét sem fognak kidobni titeket!

Szerintem ilyen helyzetekben azért még az emberek segítőkészek, lojálisak a kismamákhoz. Az más dolog, hogy órákra felvállalni nem tudják, de az ilyen célzatú kéréseket nem szoktál elutasítani.

2013. szept. 12. 10:24
 19/25 anonim ***** válasza:
74%
Kedves 14-es! "Segítséget kért, nem lekezelést!" Ha segítséget kért akkor segíts neki!! Azzal, hogy engem leszóltál, még a kérdező nem lesz beljebb. Lehet, hogy véded, de segítséget nem adtál. Mi értelme van egy másik válaszolót szidni?? Különben vidéki vagyok! (10-es)
2013. szept. 12. 10:29
 20/25 anonim ***** válasza:
44%

Én is vidéki vagyok és így bizton állíthatom, hogy nálunk ugyan a városban 99%-ban nem talál az ember olyan helyet, ahol van pelenkázó is, vagy legalább hely arra, hogy egy kismama nyugodtan tisztába tehesse a babáját a mosdóban. Ha van is ilyen hely (pl. Tesco), az annyira kiesik a körből, hogy csak ezért elmenni odáig igen nagy baromság lenne.

Hivatalos ügyet intézni én nem mennék ilyen pici gyerekkel, inkább keresnék egy fiatal, huszonéves megbízható lányt a környéken és megkérném némi "zsebpénzért" cserébe arra, hogy erre a pár órára vigyázzon rá. Ha bejött, akkor még máskor is jól jöhet, hogy kéznél van.

Azért egy ilyen pici babával hosszú úton buszozni nem kényelmes, ahogy hivatalban órákat sorban állni sem. Az ügyintézésről nem is beszélve, amikor a babád bömböl.

Lehet azt mondani, hogy ugyanmár meg lehet ezt oldani, meg lehet, de amíg van más lehetőség, én azt használnám ki. A babának is kényelmesebb lenne így.

2013. szept. 12. 11:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!