Fontos! Ma egész délután feszül az alhasam, a derekam, az összes csontom ott lent. (hüvely, fenék részen. Gyors válaszokat kérek! Kezdjek aggódni?
a babám is olyan pózban van,amiben még nem volt.nincsenek fájásaim egyáltalán.mitől lehet ez?második baba,de az elsővel csak elfojt a magzatviz és semmi ilyen érzés nem volt!segitsetek!
36 hetes km
Nekem ilyen 37 hetesen volt, és azt hittem eljött az idő és megyek szülni. Ehhez képest a 41. héten indították a szülésemet. :)
Ne ijedj meg, bárhogy is lesz, nagy baj már nem érhet, ha véletlen megindulna a szülés, viszont szerintem ez most még nem szülés lesz, csak a test már készülődik, a csontok szenvednek, helyezkednek, és igen...front is van...és hát ki tudja. Terhesség alatt bármi lehetséges, nagyterhesen pedig sokszor kényelmetlen, fájdalmas, rossz már a végén.
Kitartás!
Szia,nekem kb 2-3 hete vannak ilyen tüneteim,néha már menni is alig bírok,ülni sem jó csak a fekvés vált be,akkor egy kis idő után megszünik.Voltam dokinál mert én is megijedtem,először azt mondta lehet hogy gyulladás,de nem talált semmi erre utaló jelet,uh-val is megnézett,végül is azt mondta hogy nagyon lent van a baba és a buksija nyom annyira,ezért van az hogy lefekvés után megszünik mert akkor arrébb megy.Nekem ő a negyedik babám de ilyen problémám a többivel nem volt.Sajnos ez a fájdalom csak a szüléssel fog elmúlni valószinüleg.Kitartás már nincs sok hátra!
33hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!