Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi lehet a bajom? Két héttel...

Mi lehet a bajom? Két héttel ezelőtt elkezdett viszketni a hüvely bemenet, pár órára rá ez elmúlt, és elkezdett fájni a pisilés. Olyan volt, mintha a húgycsövemet húzták volna. Utána másnapra elmúlt, csak délután jött elő pár órára. ..

Figyelt kérdés
Teljesen idáig semmi bajom nem volt, tegnap megint ugyan ez jelentkezett, és nagyon fájt a pisilés, meg egyfolytában pisilési ingerem volt. Elmentem dokihoz, ő megnyomkodta a hasam alját, megnézett, azt mondta, hogy nincs folyásom, szóval gondolom nincs gombám. Elküldött vizelet és vérvételre, holnap megyek vissza hozzá ultrahangra, meg vizsgálatra. Nagyon félek, hogy mi lehet, főleg azért is, mert a rákszűrés eredményét sem tudom még, mert csúsztak vele pesten gondolom, így az is holnap derül ki. Amiatt is félek, hogy valami bajom van. Adjatok tanácsokat, véleményt!
2009. febr. 19. 17:13
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem hólyaghurutod van. Felírnak rá antibiotikumot és elmúlik pikk-pakk. Ne aggódj! :)

Bár az orvosnak ezt fel kellene ismernie, ha mégsem az akkor sorry...

2009. febr. 19. 17:19
 2/3 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem mire tippel, azt mondta vagy petefészek gyulladás, vagy hólyaghurut. A szűrés eredményétől mennyire kell félnem? Nagyon nagyon félek miatta!!!
2009. febr. 19. 17:22
 3/3 anonim ***** válasza:
Ne félj! A leírottak alapján semmi komoly! Főleg, hogy orvos is látott. Nyugodj meg, több mint valószínű, hogy hólyaghurut.
2009. febr. 19. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!