Tegnap nagyon leégett az arcom. Ma már elég rondán varasodik. Délután pedig fontos találkozóm lenne, egy számomra kedves személlyel. Hogy tudok javítani a helyzeten?
Kókuszzsírról esetleg hallottál már? Ételkészítéshez is jó, de a szépségápolásban is használják.
Drogériában (nem Rossmann van dm, de talán ott is,ki tudja) lehet kapni, vagy bioboltban.
Nem tudom milyen az arcod most, de én mikor leégtem, bekentem magam vele, nem hámlott és a pirosság helyett barna lett.
Olvass utána, érdemes.Bár ennyi idő alatt nem tudom mennyit segítene, másnapra tuti jobb lenne.
Sajna eléggé ronda. Hegesedik és az benne a poén, hogy csak néhány helyen.
Férfi vagyok ergó nem nagyon hallottam még szépségápolás terén minden dologról, csak az alapokról.
Ennyi idő alatt gondolom semmi nem fog segíteni. 2xeresen leégetem magam.
Pedig nagyon készültem erre a napra.
Ha valaki tud valami gyors tippet annak is nagyon örülnék.
Fájni már nem fáj annyira. De elég ronda.
Sajna ezt buktam. Köszönöm a válaszokat mentek a zöld pacsik!
Kicsit viccelődtünk vele. Mert ennyire még nem égtem le.
De nagyon jól telt. :)
+ most az arcomat is kezelem tegnap körömvirág krémmel, ma pedig bepanthem Plus kenőccsel. Már szebb. A pirosság kezd elmúlni.
Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!