Nők! Összejönnétek egy ilyen férfival, komoly kapcsolat céljából?
Válaszok érdekelnének,hogy mit gondoltok erről a pasiról!
28 éves,jelenleg munkanélküli,az anyjával él együtt
ő kíséri ügyeket intézni is,eléggé szoros a kapcsolatuk,az anyja mos,főz,takarít,a szobába viszi a pasinak az ebédet...elkényezteti
Volt egy férfi az életemben, aki akkor 33 éves volt. Ma már több. Én meg 10 évvel voltam fiatalabb. A mai napig az anyjával él együtt, mert az anyja egyedül a lakást nem tudja fenntartani, a tesói meg leléptek, ők nem segítenek nagyon.
Gőzöm nincs miért, de belehabarodtam a fickóba, viszont sokszor viselkedett furán, ami nem másra volt visszavezethető, mint:
otthoni kényelem
anyuka mos-főz-takarít
anyuka intéz majd mindent
Amúgy a pasi dolgozik, nincs azzal gond, csak... párkapcsolatra ALKALMATLAN.
Volt egy viharos másfél év közöttünk, aminek az elején én akartam összejönni vele (Egyértelmű jelek voltak, de ő tagadta, h szerelmes lenne), a közepén már elfogadtam a lehetetlent és barátok voltunk, közben barátom lett, aminek nem örült, és a huzavona végén elém állt, és közölte, h szerelmes belém!
A párom persze kiakadt... Akivel a mai napig együtt vagyunk, mert ez nem úgy megy, ahogy a fickó gondolta!
Elég érdekes gondolkodása is van a palinak, manapság már nem értem, h miért voltam oda érte.
kérdező!
tudom ki vagy, mert rólam írtál.
azt hiszem este elbeszélgetünk egy kicsit...
eléggé kiszínezted a dolgokat!
Utolsó...
A megadott nformáxiók alapján miből tondolod, hogy te vagy! Mi az a tényező, amiből erre következtettél?
szerintem ma Magyarországon többszáz 28 éves munkanélküli férfi van, akinek az anyja mos főt, és még segíteni is kell neki"ügyeket intézni"
már beszéltem azóta a kérdezővel...
tudtam h rólam írt.
24-es, akkor miért úgy szólítottad meg, hogy "kérdező"?
kamu vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!