Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők! Összejönnétek egy ilyen...

Nők! Összejönnétek egy ilyen férfival, komoly kapcsolat céljából?

Figyelt kérdés

Válaszok érdekelnének,hogy mit gondoltok erről a pasiról!

28 éves,jelenleg munkanélküli,az anyjával él együtt

ő kíséri ügyeket intézni is,eléggé szoros a kapcsolatuk,az anyja mos,főz,takarít,a szobába viszi a pasinak az ebédet...elkényezteti

2013. szept. 12. 00:37
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Volt egy férfi az életemben, aki akkor 33 éves volt. Ma már több. Én meg 10 évvel voltam fiatalabb. A mai napig az anyjával él együtt, mert az anyja egyedül a lakást nem tudja fenntartani, a tesói meg leléptek, ők nem segítenek nagyon.

Gőzöm nincs miért, de belehabarodtam a fickóba, viszont sokszor viselkedett furán, ami nem másra volt visszavezethető, mint:

otthoni kényelem

anyuka mos-főz-takarít

anyuka intéz majd mindent

Amúgy a pasi dolgozik, nincs azzal gond, csak... párkapcsolatra ALKALMATLAN.

Volt egy viharos másfél év közöttünk, aminek az elején én akartam összejönni vele (Egyértelmű jelek voltak, de ő tagadta, h szerelmes lenne), a közepén már elfogadtam a lehetetlent és barátok voltunk, közben barátom lett, aminek nem örült, és a huzavona végén elém állt, és közölte, h szerelmes belém!

A párom persze kiakadt... Akivel a mai napig együtt vagyunk, mert ez nem úgy megy, ahogy a fickó gondolta!

Elég érdekes gondolkodása is van a palinak, manapság már nem értem, h miért voltam oda érte.

2013. szept. 12. 13:17
 22/26 anonim ***** válasza:
0%

kérdező!

tudom ki vagy, mert rólam írtál.

azt hiszem este elbeszélgetünk egy kicsit...

eléggé kiszínezted a dolgokat!

2013. szept. 12. 15:41
 23/26 anonim ***** válasza:

Utolsó...

A megadott nformáxiók alapján miből tondolod, hogy te vagy! Mi az a tényező, amiből erre következtettél?

szerintem ma Magyarországon többszáz 28 éves munkanélküli férfi van, akinek az anyja mos főt, és még segíteni is kell neki"ügyeket intézni"

2013. szept. 12. 21:22
 24/26 anonim ***** válasza:

már beszéltem azóta a kérdezővel...

tudtam h rólam írt.

2013. szept. 12. 21:40
 25/26 anonim ***** válasza:

24-es, akkor miért úgy szólítottad meg, hogy "kérdező"?

kamu vagy.

2013. szept. 12. 22:25
 26/26 anonim válasza:
sztem az a első kérdés, amit az ilyen pasinak fel kell tenni, ha az ember (nő) elgondolkodik, hogy összejönne-e Vele, hogy hogyan képzeli el a leendő kapcsolat jövőjét? Anyucival "hármasban" (értsd közös vagy szomszéd háztartásban), vagy készen áll az elszakadásra az Anyukájától. ez alapján el lehet dönteni, hogy mi a helyzet sztem.
2014. dec. 24. 00:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!