Nők! Összejönnétek egy ilyen férfival, komoly kapcsolat céljából?
Válaszok érdekelnének,hogy mit gondoltok erről a pasiról!
28 éves,jelenleg munkanélküli,az anyjával él együtt
ő kíséri ügyeket intézni is,eléggé szoros a kapcsolatuk,az anyja mos,főz,takarít,a szobába viszi a pasinak az ebédet...elkényezteti
Az elsővel értek egyet....
Ok:
Páromat nem otthon ismertem meg, hanem koliban.(igaz kicsit fiatalabban)
Nagyon életrevaló, talpraesett, határozott...stb
H náluk vagyunk az édesanyja még a kenyez is megkeni neki, beviszi az ételt a szobába, a teát is neki, kiszolgálja körbeugrálja..stb
Dhogy tetézem, nekem is ágyba hozza a kávémat, ha ott vagyunk..
Ebből az következik, hogy az anyja ilyen típus, nem az, hogy a srác nyámnyila. Persze nem zárja ki, de ehhez jobban meg kell ismerni, aztán kiderül milyen.
Elsőr úgysem lehet tudni, hogy egy kapcsolat komoly lesz-e, azt majd az idő igazolja:)
NEM!
Nem azért mert munkanélküli, hanem mert a seggét is kinyalatja anyucival, és tuti, hogy tőlem is ezt várná el!
Ez nem feltétlen "seggnyalatás"
Van olyan ember akinek ez a lételeme..
Volt belőle már vita (mert engem idegesít ez. Akörbeugrálás, mindent az arcombatolás, a magazinoktól, a tv műsor...(felnőtt ember vagyok el tudom dönteni mikor mit akarok csinálni..)
Viszont jobb ráhagyni, a sógorom mindig ellenkezik, ebből az következik,mhogy anyósom elpityergi magát, hogy milyen gonosz a fia... és hogy a kedvességet nem értékeli, és bántja őt, majd leközelebb leszarja..erre a válasz.".igen jó lenne ha nem b..szogatnál , 30 év felett el tudom dönteni mikor vagyok éhes."..
Ez a helyzet jobb?
Lássatok mélyebbre...persze van nyámnyila is, van aki kihasználja az anyját...stb..de ezt nem tudhatjuk ennyi információból...
11.
Ez most komoly kérdés???
Egy 28 éves anyucipicifiával, aki még munkát találni valamint önálló lakhatást intézni is képtelen, ráadásul kölcsönösen nyalják egymás popsiját az anyjával? Ez valami vicc?
"H náluk vagyunk az édesanyja még a kenyez is megkeni neki, beviszi az ételt a szobába, a teát is neki, kiszolgálja körbeugrálja..stb
Dhogy tetézem, nekem is ágyba hozza a kávémat, ha ott vagyunk.. "
Tudod ezzel mi a baj? Az, hogy a fiacskája ezt hagyja!
Az egy dolog, hogy az anyuka elkényeztet valakit, gyakori jelenség. De ha egy huszonéves felnőtt hagyja, hogy az édesanyja így kiszolgálja, az valami szánalmas!
nekem is ágyba hozza a kávémat, ha ott vagyunk.
Szex közben is ott áll és irányítja a fiát?
Te is szép vagy, hogy hagyod! Te mikor csináltál reggelit mire felkeltek anyósék? Vagy csak mereszted??? :D
Épp ez az, hogy nem irányítja...
Külön egyedül élünk..de ha ottvagyunk (3 havonta egyszer) így van.
Végignézte, hogy a bátyjával elromlott a kapcsolata az anyjával pont emiatt, hogy álandóan ellenkezik...2 napot kibírunk így ezt prőbaltam elmondani, hogy azért mert otthon ilyen, nem ilyen...sőt...
Én is probáltam vele megértetni, hogy mi nagyobb teret hagyunk a családban egymásnak (a szüleim az emeletre sem tették fel a lábukat, az az öcsém és az én lakóterem volt 12 éves korom óta(havonta egyszer tartottak ellenőrzést))
Csöndben tűröm, mert nem érdemes vele vitázni, nem éri meg a rossz kapcsolatot, főleg, hogy 140 km-re élnek.
Tudom hogy azért ilyen az anyja, mert ez volt az apa elvárása, ha nem melegen volt az asztalon az ebéd 12:00 kor akkor jött a pofon, az ócsárolás...stb, nem tud belőle kiszakadni, értéktelennek, és nem fontosnak érzi magát az anyja ha nem szolgálhatja legalább akkor ki a fiát, amikor ott van.
Nem is értem hogyan lett mind a két testvér ennyire önállő, talpraesett ember.
"
Nem is értem hogyan lett mind a két testvér ennyire önállő, talpraesett ember."
Nem hiszem, hogy túl önállóak vagy talpraesettek, ha még anyuci hozza nekik ágyba a kávécskát...
Egyértelműen nem!
28 évesen ne az anyjával éljen, hanem menjen el dolgozni, keressen albérletet és álljon meg a saját lábán. De ha még otthon is lakik, intézze a saját ügyeit egyedül, a szobáját takarítsa magának, és ne engedje anyukának, hogy kiszolgálja. Az életbe soha nem lesz ez a pasi önálló vagy olyan karakter, akivel közös jövőt lehet építeni, akivel családot lehet alapítani. Családapa? Hogyan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!