Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kell nekem elfogadni a...

Miért kell nekem elfogadni a párom családját?

Figyelt kérdés

Több éve párkapcsolatban élek, egy tőlem 5 évvel idősebb férfival.

Köztünk minden jó, ő dolgozik, több zakmát kitanult, egy percig sem volt munkanélküli, vagyis addig amíg egyikből a másik meló helyre át nem ment.

Sosem bűnözött, és én csak ő szeretem és nem a családját, aki nem dolgozik, az édesapja évek óta nem dolgozott, az édesanyja is csak szülni tudott, 6an vannak testvérek, ebben a mai világban ez nagyon sok. Párom testvére, 20évesen 2 gyermek édesapja, és ő is sokáig munka nélküli volt.

Az egyik bonyodalom a másik után, ha haza látogatunk hozzájuk, állandóan csak a sajnálkozás, a kéregetés van.

Gondolom kiderült belőle hogy félig roma a család, az anyuka.

Én nem tudom elfogadni a családot, és már a gyerek vállalásnál megfordult a fejemben hogy mi lesz ha a gyermekem túl sötét színű lesz mert mondjuk hasonlítani fog a dédi mamára?

2013. szept. 11. 09:05
1 2 3
 21/23 Frigg ***** válasza:
Áh, köszönöm szépen! A szupportálás kölcsönös! :)
2013. szept. 11. 20:21
 22/23 anonim ***** válasza:

"Én csak őt szeretem és nem a családját."

"Az édesapja évek óta nem dolgozott, az édesanyja is csak szülni tudott."

"Párom testvére, 20 évesen 2 gyermek édesapja, és ő is sokáig munka nélküli volt."

"Már a gyerek vállalásnál megfordult a fejemben hogy mi lesz ha a gyermekem túl sötét színű lesz."

Most akkor az a problémád, hogy nem dolgoznak, vagy az, hogy cigányok? Mert, ha azon gondolkozol, milyen színű lesz a roma származású pároddal közös gyereketeknek, akkor nem értem, hogy jön ide az, hogy hogyan élik az életüket? Ha viszont valóban az a bajod, hogy nem dolgoznak, amit egyébként teljesen mértékben megértek, akkor miért hozod fel, hogy milyen származásúak? Azt írod a párodat szereted, pedig ugyan úgy cigány, mint a felmenői, döntsd el, hogy mi az igazi problémád.

2013. szept. 12. 10:24
 23/23 anonim ***** válasza:
Elnézést, 'színe' és 'ugyanúgy.'
2013. szept. 12. 10:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!