Mit csináljak? Miattam akarja elhagyni a családját, de én semmit nem akarok tőle!
Ha feleség hív; szépen magyarázd meg neki, hogy foglalt vagy és nem érdekel a férje.
A pasi meg ha elválik, mert szerelmes lett egy nőbe, akit nem érdekel...akkor menjen is
Én valahogy úgy értelmezem ezt a kérdést, hogy a két kolléga összejöttek, hogy időnként egy kis szex..
aztán a férfi szerelmes lett, de a nőnek nem kell több.
Nézd Kérdező, ez számomra egyszeregy, a férfi nem miattad akarja otthagyni a családját, hanem azért, mert rossz a házassága, rosszul érzi magát benne. Te ebben a körben max ürügy vagy, már bocsi... a feleségnek meg sokkal könnyebb veled vádaskodnia, mint azt tudomásul vennie, hogy tönkrement a házassága, amiben nyilván neki magának is megvan a saját felelőssége, könnyebb mást vádolni és hibáztatni, mint saját hibánkkal és saját elszúrt életünkkel szembenézni...
Úgyhogy ha legközelebb megtalál, egyszerűen hívd fel a figyelmét, hogy az ő házasságát Te nyilván nem tudtad tönkretenni, hisz ott sem voltál, ha az a kérdése, hogy miért hagyja őt ott a férje, akkor ezt a kérdést önmagának kellene feltennie, meg a férjének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!