Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Miattam akarja...

Mit csináljak? Miattam akarja elhagyni a családját, de én semmit nem akarok tőle!

Figyelt kérdés
Az egyik kollégám szerelmes lett belém és miattam el akarja hagyni a feleségét és 3 pici gyerekét. A felesége engem hívogat, hogy szálljak le a férjéről, pedig én semmit nem csináltam, semmivel nem bíztattam, sőt, megmondtam neki, hogy eszébe se jusson, mert szeretem a férjemet és nekem nem kell más.
2013. szept. 7. 16:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
A feleségnek egyszer mond el szépen, hogy mi a helyzet ha megint keres. A férfit pedig nézd levegőnek. Teljesen.
2013. szept. 7. 18:45
 12/13 anonim ***** válasza:
Mondd el a férjednek azért, mert ebből a "semmiségből" nagy dolog is lehet ha mástól tudja meg.
2013. szept. 7. 20:29
 13/13 anonim ***** válasza:

Valószínű itt valami más van a háttérben, és nem Miattad van a dolog.

A feleség nem lát tisztán, és Tőled várja az előle elhallgatott infókat - amiket értelemszerűen nem birtokolsz, DE:

Mindkettőtöknek nagy érzelmi gondot okoz ez a helyzet, megér hát egy tisztázó beszélgetést, ne akard lerázni a feleséget, beszéljetek, sokat segítesz neki evvel. És Magadnak is, mert tisztázol valamit, aminek a kárvallottja vagy Magad is addig, amíg nem ülsz le vele.

2013. okt. 12. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!