Miért kell nekem elfogadni a párom családját?
Több éve párkapcsolatban élek, egy tőlem 5 évvel idősebb férfival.
Köztünk minden jó, ő dolgozik, több zakmát kitanult, egy percig sem volt munkanélküli, vagyis addig amíg egyikből a másik meló helyre át nem ment.
Sosem bűnözött, és én csak ő szeretem és nem a családját, aki nem dolgozik, az édesapja évek óta nem dolgozott, az édesanyja is csak szülni tudott, 6an vannak testvérek, ebben a mai világban ez nagyon sok. Párom testvére, 20évesen 2 gyermek édesapja, és ő is sokáig munka nélküli volt.
Az egyik bonyodalom a másik után, ha haza látogatunk hozzájuk, állandóan csak a sajnálkozás, a kéregetés van.
Gondolom kiderült belőle hogy félig roma a család, az anyuka.
Én nem tudom elfogadni a családot, és már a gyerek vállalásnál megfordult a fejemben hogy mi lesz ha a gyermekem túl sötét színű lesz mert mondjuk hasonlítani fog a dédi mamára?
Aki nincs benne, nem tudja milyen, ne foglalkozz a sok libsivel.
Nálunk a barátnőm félig roma az anyja révén, nekem is vannak ellenérzéseim.
Barátnőm diplomás, normális ember, de nekem sem szimpi a családja. Náluk mondjuk nincs is több gyerek rajta kívül, de a szüleit nem igazán kedvelem az idióta magatartásuk miatt. A gyereküknek semmit nem segítenek, de azt elvárnák, hogy mi támogassuk őket minden szempontból.
Nehéz ügy.
Szerintem is, hiába a tisztelet ide vagy oda.
A páromat tisztelem, de mit tiszteljek egy olyan embert aki nem dolgozik, mert nincs kedve, inkább támaszkodik a gyerekekre, és ne felejtsük el, rátok is, akik itt vagytok, mert ti dolgoztok, és az adóból vonódik le.
A párodnak kellene azt éreznie, hogy nem támogatja őket a végletekig és kész. Ha hazamentek hozzájuk, akkor összeszorított fogakkal kibírjátok azt a két napot, nem szórajátok a pénzeteket mindenkire, aztán hazamentek és egy darabog nyugi van.
Én inkább azt érzem, hogy a párodat sem fogadod el, ami a származását illeti, mert azon aggódsz, hogy mi lesz ha sötét bőre lesz. Benne van a pakliban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!