Hosszú, kiégett kapcsolatban élek, mindketten boldogtalanok vagyunk, DE közös a lakásunk (hitel is), van egy 20 hónapos kisfiunk, és a szüleim nyomása, hogy ha már gyerek van, akkor együtt KELL maradni. Mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
11 éve vagyunk együtt, tele hullámheggyel-völggyel. Most már látom, régen szét kellett volna mennünk, de utólag okos az ember... Mielőtt megköveztek, hogy miért szültem gyereket: azért, mert amikor teherbe estem, jó volt minden (vagy akkor úgy éreztem). Most már hosszú hónapok óta gyakorlatilag csak élünk egymás mellett. Úgy érzem, már nem szeretem a páromat. Önzőség, ha boldogságra vágyom? Hiszen mindenem megvan, mégis boldogtalan vagyok.
Azt nézzem, hogy a gyereknek mindene meglegyen vagy inkább, hogy nyugi legyen körülötte? Nem a pénzéért vagyok a párommal!!! Persze könnyebb együtt, de nem mindenáron!
2013. szept. 6. 14:55
11/27 A kérdező kommentje:
8-as! Mindkettőt hallom tőlük folyamatosan!
2013. szept. 6. 15:08
12/27 anonim válasza:
Azt gondold meg, hogy te mit is akarsz? Vszinüleg nem vagy már tini. Ha szétmentek, mit fogsz tenni, hogy boldog legyél?
13/27 A kérdező kommentje:
10-es! Nem függtem a szüleimtől! Önálló életem volt, saját keresettel!!! Mint ahogy írtam is, nem a pénzéért vagyok vele!!!!
2013. szept. 6. 15:10
14/27 anonim válasza:
Annyira mégsem voltál önálló! Ha anyádék háza a fedezet!
15/27 A kérdező kommentje:
Mindegy, miért lett az ő házuk a fedezet, nem az önállótlanság, inkább a határozatlanság és a tudatlanság volt az oka.
2013. szept. 6. 15:19
16/27 anonim válasza:
Ha még saját magadnak is hazudsz, szerinted hogy fogod tudni rendberakni az életedet?
"Nem a pénzéért vagyok a párommal!!!"
Hát persze:)
17/27 anonim válasza:
Le is írtad: önállótlan vagy, pont ezért nem fogod otthagyni!
18/27 anonim válasza:
Próbáltátok helyre hozni a kapcsolatot amúgy? Minden szerelem elmúlik egyszer, de szerintem fel lehet pezsdíteni, ha valaha szerettétek egymást! Kirándulások, beszélgetések, közös laza programok! :) Ha ez nem megy, akkor marad a válás, de nem biztos, hogy tényleg az a legjobb megoldás...egy idő után más partnerre is ugyanúgy ráunnál...
19/27 anonim válasza:
el kell adni a házat, kettészedni a pénzt, és levan a gond, ha annyira akarsz, már mehetsz is :)
20/27 anonim válasza:
Ezért mondják a pszichológusok: jó ha a párkapcsolatban 3-4 éven belül jön a gyerek.. nem hosszú-kiégett valami után pánikba esve, hogy kiér a biológiai időből. "Boldogságra" vágysz- miért nem próbáljátok együtt párterápiával megoldani. Nem fog utánad kapkodni senki sem,kiégett, sóvárgó harmincas, kergetheted még éveken át a "boldogság kék madarát"- igen, önzőség, ha nem a férjeddel, gyereked apjával próbálod megtalálni a boldogságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!