Fürödjön együtt a gyerek a szülőkkel vagy ne? Mi a véleményetek erről? Ki tartja helyesnek és ki nem? Miért?
4-5 éves kortól már az ellenkező neművel nem kellene együtt fürdenie, vagy egyáltalán meztelenkedni a gyerek előtt.
(pl. apa a lánya előtt, anya a fia előtt)
nekem ez valahogy elképzelhetetlen. soha nem fürödtem együtt a kádban anyummal, sem más családtagommal. max a barátnőmmel 6 évesen.
nekem a fürdés a tisztálkodást jelenti, nem a családi mosolyalbuma pillanatokat :P ha majd bolondozni akarok a gyerekemmel, akkor játszunk együtt a szőnyegen, a kertben, vagy a Balatonban.
tulajdonképpen nem is értem, h mi értelme van annak, h anya v. apa és gyermeke egy kádban ülnek? ez valami új hóbort, vagy régebbi?
olyat már sokszor láttam, h tesók együtt pancsikolnak a kádban, játszanak, közben apa fotózza őket, és tök cukik :) na de a szülőkkel miért kell együtt fürdeni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!