Fürödjön együtt a gyerek a szülőkkel vagy ne? Mi a véleményetek erről? Ki tartja helyesnek és ki nem? Miért?
Nincsen még gyerekem és nem tudom, hogy lesz-e ilyen, biztos elő fog fordulni de nem egy meleg nyári nap és 12 órás műszak után, ez szerintem egyértelmű.
Az viszont bizonyított tény, hogy amelyik gyerek előtt takargatás van és szégyellősség, azok majd jóval nagyobb eséllyel kezdenek el kukkolni és olyan egyéb titkos dolgokhoz nyúlni, ami abnormalitáshoz vezethet. Nem kell nagy dologra gondolni, csak mondjuk "meg lesem anyát fürdés közben", vagy ilyenek, ami később akár komollyá is válhat.
Előttem a család gyerekkoromban sosem volt szégyellős, tudtam kinek mije van, olyan 10-11 éves koromra kezdtem eljutni oda, hogy már nem esett jól a meztelenkedés és 12 éves koromra már fürdőköpenyben mászkáltam én is, a szüleim is hozzászoktak. Persze nem kell tudatosan magamutogatóst játszani, de ha meglát meztelenül a gyerekem, hát istenem...
Én fürödtem Anyával is Apával is, sőt tesóimmal is, amíg kicsik voltunk.
Sőt, amikor Anya velem volt terhes akkor bátyám és nővérem is fürdött vele és azt játszották, hogy én vagyok a "sziget" . Szerintem egy adott korig ezzel nincs probléma, de szerintem iskola előtt mindenképp le kell róla szokni. De mindenkinek más a normális, ha te szeretnél semmi probléma nincs vele. Ha nem, azzal sincs:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!