Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 1 szobas lakas onerobol vagy...

1 szobas lakas onerobol vagy 2 szobas hitelbol? Mit tanacsoljak a lanyomnak?

Figyelt kérdés

21 eves lanyom van . Szeretne lakast venni. 2 lehetosege van.

1 szobas lakas hitel nelkul es maradna penz teljes koru felujitasra plusz maradna kb fel millio forint felretett penz.

Masodik lehetoseg hogy 2 szobas lakast vesz de akkor fel kell vennie minimum 2 millio forint jelzaloghitelt es nem maradna sem felujitasra sem felretett penze. De viszont 2 szobas lenne.

Tolem ker tanacsot es nem tudom mi lenne a helyes dontes. En anyagilag nem tudom tamogatni sajnos.

2013. szept. 5. 17:46
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
86%

Hitel nélkül egyszobás.

Két szobásra fizetni a hitelt, a rezsije is lényegesen több, és ha ketten is költöznek be, sokáig el lehet lenni egy egyszobásban.

Főleg, hogy nincs is fix havi fizetése. Tovább lépni is lényegesen könnyebb egy hitelmentes lakásból.

2013. szept. 5. 18:09
 12/18 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem még olyan kialakulatlan a lányod élete. Majd ha férjhez megy, ketten eldöntik hol fognak lakni. Szerintem elég az egy. Én is ott kezdtem. :)
2013. szept. 5. 18:22
 13/18 anonim ***** válasza:
78%
21 évesen ne adosodjon el a következő 21 évre egy plusz szoba miatt.
2013. szept. 5. 19:23
 14/18 anonim ***** válasza:
92%
Én nem vennék egy szobás lakást.
2013. szept. 5. 20:06
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Stabil munkahely nélkül ne vegyen fel senki hitelt, főleg ne vetesse fel másokkal. Utána meg persze a szemét kapzsi bank lesz a hibás.

Egyszóval: egyszobás!

2013. szept. 5. 22:23
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

1 szobás lakást nem vennék, 2 szobást pedig a lányod jelenlegi helyzetében nem lenne okos döntés.

Én várnék, amíg pénzem lesz egy 2 szobásra. 1 szobás kicsit és nehéz eladni.

2013. szept. 5. 22:47
 17/18 anonim ***** válasza:

Hat ez nekem rohadt budos!

Tehat nem dolgozik. Kellene hitel, de te lennel a hitelert felelos.

En nem mennek bele...

2013. szept. 6. 09:53
 18/18 anonim ***** válasza:

21 evesen ne vegyen meg lakast, korai az.

Az egyszobas amugy akkor lenne jo dontes, ha olyan varosban/helyen eltek ahol konnyen kiadhato (pl diakoknak).

mert par even belul siman johet az, hogy talal maganak valakit, akivel csaladot alapitanak, es akkor az illetovel egyutt mar tudnak venni valami nagyobbat, a kicsit meg akkor ki lehetne adni, es jol jonne a plusz penz.

A hitel nem jo otlet, az meg hogy nem maradna megtakaritas, plane nem.

Addig kell nyujtozkodni ameddig a takaro er, az pedig jelenleg az egyszobasig er. A ketszobasnak a rezsije is tobb lenne, es jelenleg nincs is ertelme.

2014. júl. 11. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!