Szerintetek jogos kiutálni a túlzottan / kínosan igazságos egyéneket?
Figyelt kérdés
Szerintetek jogos kiutálni a túlzottan / kínosan igazságos egyéneket?2013. szept. 3. 11:30
11/14 anonim válasza:
A kiutàlàs csak az ostobák fegyvere.....meg a gerincgelen férgeké.
Felnő ember kommunikál.
12/14 anonim válasza:
Ha felnőtt ember kommunikál, akkor miért írtad privátban, hogy "Ilyenek vagytok ti..."? :) Csak mert akkor még gyerekek voltunk. És a végén a mondandóban is leírtam, hogy bánom, hogy nem hívtam félre. Én leírtam egy hasonló esetet, jótanácsot adtam a kérdezőnek, hogy inkább beszéljék meg vele, de neked muszáj mindenbe belekötnöd :) És sunyin privátban! :) Gratulálok :)
13/14 anonim válasza:
Csak ebbe kötöttem bele mert nincs értelme embereket kiközösíteni, plusz nem sunnyogtam hanem elmondtam hogy nem tetszik, neked!
14/14 anonim válasza:
Ki mondta, hogy van értelme? Komolyan... elolvasnád már a válaszom utolsó bekezdését?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!