Mind jovendobeli par, elfogadnatok egy ilyen szemelyt?
inkább külső hibád legyen,mint belső...
ismerek elég sok embert...sokszor mondom azt,hogy inkább lenne 1el kevesebb keze,vagy 2vel több lába,mint olyan belső hibái (nem betegségre gondolok),amiktől elviselhetetlen
hidd el,igy normálisabb kapcsolataid vannak/lehetnek,mint más "egészséges" embernek...mégha kevesebb is...
szia!
megkérdezhetem hogy milyen beszédhibád van? mert egyik haveromra ráismertem, aki szintén így rángatja a fejét, ő dadog. mi ez a betegség?
Persze, hogy elfogadnak!
Olyan helyen dolgozom, ahol különböző fogyatékos, "szépséghibás" emberek dolgoznak. Nos kevés van ott akinek nincs párja. És ezek mind fiatalok. Az a lényeg milyen légkörbe mozogsz. Akiket pedig zavar a dolog azokkal nem is kell foglalkozni. A szeretet vakká teszi az embert a külcsőre és a belsőre figyel. :) Ne add fel.
Szia
Ez szerintem ne aggasszon téged,sőt nagyon légy megnyugodva,mert ha lesz párod,férjed biztos lehetsz abban,hogy TÉGED fog szeretni és nem a külsőd a szépséged!
Itt ahol én lakom van egy ugyanilyen betegségben "szenvedő" felnőtt nő van 1szép gyereke és normális férje,jogosítványa van,dolgozik a családsegítőben(ügyintéző)úgyhogy semmivel sem kevesebb értékű ember mint az egészségesek,sőőőőőőőőt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!