Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mind jovendobeli par, elfogadn...

Mind jovendobeli par, elfogadnatok egy ilyen szemelyt?

Figyelt kérdés
Egy 21 eves csaj vagyok es van egy nagyon ritka betegsegem ami abbol all, hogy allandoan rangatom a fejemet es beszed hibam van, vagyis tudok beszelni csak kicsit nehezen. Maskulomben mindent megteszek, mindent csinalok fozok, takaritok, mosok stb, ilyen gondjaim nincsenek h valamit ne tudnek megcsinalni.
2009. nov. 1. 19:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

inkább külső hibád legyen,mint belső...

ismerek elég sok embert...sokszor mondom azt,hogy inkább lenne 1el kevesebb keze,vagy 2vel több lába,mint olyan belső hibái (nem betegségre gondolok),amiktől elviselhetetlen

hidd el,igy normálisabb kapcsolataid vannak/lehetnek,mint más "egészséges" embernek...mégha kevesebb is...

2009. nov. 2. 07:30
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
a baratom agyverzes kapott amig komaban volt, es azota vannak dolgai, es kicsit "be van lassulva". en eleve igy ismertem meg ot, es nagyot szeretem, nem ezen mulik
2009. nov. 3. 05:38
 13/17 anonim ***** válasza:
55%

szia!

megkérdezhetem hogy milyen beszédhibád van? mert egyik haveromra ráismertem, aki szintén így rángatja a fejét, ő dadog. mi ez a betegség?

2009. nov. 8. 21:13
 14/17 anonim ***** válasza:

Persze, hogy elfogadnak!

Olyan helyen dolgozom, ahol különböző fogyatékos, "szépséghibás" emberek dolgoznak. Nos kevés van ott akinek nincs párja. És ezek mind fiatalok. Az a lényeg milyen légkörbe mozogsz. Akiket pedig zavar a dolog azokkal nem is kell foglalkozni. A szeretet vakká teszi az embert a külcsőre és a belsőre figyel. :) Ne add fel.

2009. nov. 9. 13:05
 15/17 anonim ***** válasza:

Szia

Ez szerintem ne aggasszon téged,sőt nagyon légy megnyugodva,mert ha lesz párod,férjed biztos lehetsz abban,hogy TÉGED fog szeretni és nem a külsőd a szépséged!

Itt ahol én lakom van egy ugyanilyen betegségben "szenvedő" felnőtt nő van 1szép gyereke és normális férje,jogosítványa van,dolgozik a családsegítőben(ügyintéző)úgyhogy semmivel sem kevesebb értékű ember mint az egészségesek,sőőőőőőőőt

2009. nov. 9. 14:02
 16/17 anonim ***** válasza:
Igen, csak sajnos sokan visszaélnek a fogyatékukkal...
2009. nov. 9. 23:45
 17/17 anonim ***** válasza:
Tévedés. A fogyatékosokkal csak abban élnek vissza ami a hiányoságuk okoz. Nincsenek nagyobb hátrányba mint az egészséges ember. Azokat is simán be lehet csapni szinészkedéssel. A fogyatékosság csak több ötletet ad az ilyen szemeteknek. Akinek szellemileg semmi baja az késöbb le tudja mérni, hogy az illető ba akarja csapni e vagy sem. Lényeg hogy a fogyatékos arra figyeljen, hogy a párja NÉLKÜLE ne döntsön. Tehát mindig kérdezze ki a véleményét és mondja el mi a végleges döntés. Ha ez megvan akkor rájötsz milyen.
2009. nov. 10. 08:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!