Mind jovendobeli par, elfogadnatok egy ilyen szemelyt?
Figyelt kérdés
Egy 21 eves csaj vagyok es van egy nagyon ritka betegsegem ami abbol all, hogy allandoan rangatom a fejemet es beszed hibam van, vagyis tudok beszelni csak kicsit nehezen. Maskulomben mindent megteszek, mindent csinalok fozok, takaritok, mosok stb, ilyen gondjaim nincsenek h valamit ne tudnek megcsinalni.
én el, ha ő pedig elfogadja, hogy kábítószerezem. :)
2009. nov. 1. 19:18
4/17 anonim válasza:
Persze...megint a külsőre gondol mindenki egyből, ha szerelemre terelődik a szó... Ilyen ez a mai világ...
16/f
2009. nov. 1. 19:30
5/17 anonim válasza:
Én elfogadnálak!
Pár hete volt a naplóban ez a betegség ha jól emlékszem. Ott egy hasonló korú fiú volt akinek komoly kapcsolata van. Ennél sokkal komolyabb betegségekkel rendekezők is találnak párt maguknak! Ismerek például egy hölgyet aki nyaktól lefelé teljesen béna és a mostani férje már így ismerte meg, ettől függetlenül szereti. Szerintem ne csüggedj, biztos vagyok benne hogy meg fogod találni a párodat!
Sok sikert, légy pozitív és nézd a jó tulajdonságaidat, ne a rosszakat! :-)
2009. nov. 1. 19:44
6/17 A kérdező kommentje:
Nagyon koszonom a valaszokat es a biztatasokat
2009. nov. 1. 19:52
7/17 anonim válasza:
Nemrég nősültem másodszor, a feleségemnek egy ritka idegrendszeri betegsége van, ami már megismerkedésünkkor is fennállt.
Életemben nem voltam ilyen boldog, mint most vele, elképzelni sem tudom mással az életemet, mert szeretem.
Ennyit tudok válaszolni.
2009. nov. 1. 20:03
8/17 anonim válasza:
Szerintem először az emberek többsége megijed ettől, de tényleg nem ez számít. Ha valakinek tetszik a belsőd, az így is elfogad, ha meg nem, akkor nem elég erős a szeretete/szerelme. Ennyi kb. Az én barátom pl. rángatja a lábát, felriad egy este 3-4-szer álmából. Én így fogadtam el, viszont vannak olyan emberek, akik ezzel nem tudnak "megbékélni", de azok annyit is érnek... Úgyhogy fel a fejjel, nem ez alapján ítélkeznek a normálisabbak! :)
2009. nov. 1. 20:43
9/17 anonim válasza:
Én bármilyen fogyatékossággal élő személyt elfogadnék páromnak,ha tetszene a belsője.Valahogy nem zavar a fogyatékosság,ezért mentem gyógypedagógusnak.
2009. nov. 1. 21:08
10/17 anonim válasza:
igen... ha valakit szeretsz, nem az számít, hogy néz ki
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!