Mennyire tettem azzal rosszat, hogy a menyemre rászóltam, hogy ne kiabáljon a kicsivel /főleg nálunk/ és ne erőltesse az ennivalót, ha már szinte öklöndözik tőle?
Ne fogadd ezentúl. Nem szeretem ha tömik a gyereket...
meg azt se ha üvöltöznek vele.
Konkrétan tele lehet a hócipője az anyasággal és ezért is sajátítja annyira ki a gyereket,lelkismeretfurdalásból!
Talán ha felajánlanád neki,hogy látod mennyire elfáradt ami érthető és nem is baj,ezért szívesen vállalnátok az unokát pár napra,utazzanak el a párjával mondjuk kikapcsolódni,mert ez jár neki,és Ti is nagyon szívesen lennétek a picivel---vagy valami ilyesmi! Érezze úgy,hogy figyeltek rá,törődtök vele és segíteni akartok! Ha ez se jó akkor keverj le neki egy maflást ha idegbetegeskedik!:)
10-es vagyok. Írok egy választ, erre a kérdező megkeres privátban, hogy nem így, nem úgy és amúgy is. Kit érdekel?? Konkrétan csak a véleményemet írtam le, azért privátba nem kéne zaklatni!
Ebből is látszik, hogy minden lében két kanál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!