Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire tettem azzal rosszat,...

Mennyire tettem azzal rosszat, hogy a menyemre rászóltam, hogy ne kiabáljon a kicsivel /főleg nálunk/ és ne erőltesse az ennivalót, ha már szinte öklöndözik tőle?

Figyelt kérdés
A hétvégén történt nálunk az eset,ami már többször is előfordult, ha nagyon szépen csak megkértük, kapta magát felugrott és azonnal hazarohant,de ugy becsapta az ajtót,alig tértünk magunkhoz.Arról nem is beszélve,hogy minket, a nagyszülőkről állandóan kritizál, mármint a személyünket, a viselkedésünket /pedig nem iszünk, nem dohányzunk, nagyon szépen harmónikus életet élünk már 40 éve/. Nem érzi magát családtagnak nálunk, pedig semmi kivételt nem teszünk vele, talán mondhatnánk azt is hogy ki van nagyon kimélve. A fiunk szavából kivéve, még ő várja el, hogy mi kérjünk bocsánatot tőle. Két éves a kis unokánk,de ugy kezeli, mintha már mindent ugy kellene tudnia,mint egy nagy gyermeknek.Mi lakótelepen élünk, soha nem veszekszünk, nagyon restelljük,hogy neki ilyen a viselkedése. Miért teheti ezt velünk, hol hibáztunk?

2013. szept. 2. 16:25
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Bocs, látom nem együtt laktok ...
2013. szept. 2. 17:45
 12/19 anonim ***** válasza:
Olyan nagyon rosszat nem tettél de hibáztál. Fiaddal kellene megbeszélni, hogy mit nem tartotok helyesnek de vele is óvatosan és négyszemközt. (Neki kéne otthon az asztalra csapnia)
2013. szept. 2. 18:12
 13/19 anonim ***** válasza:
44%

Ne fogadd ezentúl. Nem szeretem ha tömik a gyereket...

meg azt se ha üvöltöznek vele.

2013. szept. 2. 18:17
 14/19 anonim ***** válasza:
50%

Konkrétan tele lehet a hócipője az anyasággal és ezért is sajátítja annyira ki a gyereket,lelkismeretfurdalásból!

Talán ha felajánlanád neki,hogy látod mennyire elfáradt ami érthető és nem is baj,ezért szívesen vállalnátok az unokát pár napra,utazzanak el a párjával mondjuk kikapcsolódni,mert ez jár neki,és Ti is nagyon szívesen lennétek a picivel---vagy valami ilyesmi! Érezze úgy,hogy figyeltek rá,törődtök vele és segíteni akartok! Ha ez se jó akkor keverj le neki egy maflást ha idegbetegeskedik!:)

2013. szept. 2. 18:31
 15/19 anonim ***** válasza:
53%

10-es vagyok. Írok egy választ, erre a kérdező megkeres privátban, hogy nem így, nem úgy és amúgy is. Kit érdekel?? Konkrétan csak a véleményemet írtam le, azért privátba nem kéne zaklatni!

Ebből is látszik, hogy minden lében két kanál!

2013. szept. 2. 18:53
 16/19 anonim ***** válasza:
54%
Ne felejtsd el hogy anyóssal van dolgod, még ha nem is a te anyósod.
2013. szept. 2. 19:00
 17/19 A kérdező kommentje:
Elnézést, ha valakit ennyire zavar,hogy privátba megkerestem,azért nem kellett volna a nyilvánosság elé tárni,alég volt annyit vissza irni, hogy NE ZAKLASS!!!
2013. szept. 2. 19:18
 18/19 anonim ***** válasza:
40%
No, hát én meg köszönöm, hogy újra regisztráltál és tudattad velem, hogy "cigánycigánycigány". Szép! Le vagyok döbbenve!!!
2013. szept. 2. 19:49
 19/19 anonim ***** válasza:
38%
Az ideg beszélt belöle, hagyni kell föni a levében a gyerek dackorszakos hamar rájön hogy kel neki a nagyszülöi segitség.
2013. szept. 2. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!