Erőltesse a szoptatást vagy tápszer?
Szerintem próbálja a szoptatást folytatni, ha nem megy, akkor én a helyében lefejném az anyatejet, és inkább azt adnám üvegből oda a babának. Ha kevésnek bizonyulna, akkor jöhetne pótlásnak a tápszer.
az a baj, hogy a babók tényleg hamar hozzászoknak, hogy nem kell megdolgozni a hamiét és kényelmesebb csak nyelni.
amúgy létezik eg ykészülék, asszem Habermann-etető a neve, vagy a Medela-Szoptanít készülék is ilyen talán ha jól tudom, az a lényegük, hogy pici csövecskéken kapja a cuccot, az anyának mellre kell venni a babát, ő a cict szívja, és ezzel a szívással eszi a tápot is közben. az anya szagbályozza, hogy milyen erősséggel jöjjön a táp. ez azért is jó, mert így vissza lehet álíltani a babát a szopásra teljesen.
szerintem nézzetek utána.
sok sikert
Szia!
Mi is 10gr tejcsivel jöttünk haza a kórházból. Nagy meló volt, de mi szopik után +30 gramm tápit kanállal adtunk oda. A kórházban az én babám is cumisüvegből kapta a pótlást. Itthon 2 napig csináltuk ezt a kanalazást, -éjjel is- utánna viszont állandóan cicire tettem. Szedtem a more milk kapszulát, és szépen megjött a tejem. Még most is szoptatok.
3.5 hónapos a babám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!