A volt férj sírjához járni az "új férjel"?! Csak nekem durva vagy másnak is?
Figyelt kérdés
Az egyik ismerösömnek meghallt a férje pár éve. Azóta új élettársa van, el vannak látszólag boldogok. Nem annyira fiatalok már (50 illetve 58 évesek) a nő a jelenlegi élettársával jár ki a volt férje sírját karbantartani mindenhéten. Nekem és a barátomnak ez nagyon furcsa. Nem tartjuk normálisnak ezt a dolgot. Ti mit szóltok ehez ? Durvának tartjátok?2009. nov. 1. 16:46
31/35 anonim válasza:
Ez egyáltalán nem durva dolog, sőt! Nagyon is méltánylandó, ha az uj párja vele megy a temetőbe. Teljesen más dolog az, ha valaki a férjétől elválik, vagy megválik. Utóbbi akkor áll elő, ha az illető férje meghal.
32/35 anonim válasza:
Kérdező utolsó kommentjére: egy halottra nem szoktak féletékenyek lenni, ahogy nem is szokták a halottat vetélytársnak tekinteni!
33/35 anonim válasza:
Szerintem inkább szép dolog, hogy tisztelik az emlékét. Nem hiszem, hogy a volt férj haragszik onnan fentről, amiért a felesége nem gyászol egész életében, valószínűleg ezt ő se akarná.
34/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ. Ezek szerint, csak én fújtam fel ennyire ezt a dolgot.
2009. nov. 2. 14:42
35/35 anonim válasza:
Ez teljesen normális dolog. Akkor lenne durva ha még a volt férj éltében szeretők lettek volna. Szép gesztus az új férj részéről hogy tiszelti annyira a felesége multját, hogy elkíséri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!