A ti családotok hány évente cserél kocsit?
Sehanyszor!
Már vagy 25-30 éve a ladat használják es hiába akarják lecserélni, nincs rá pénz, mert mindig kell valami fontosabbra, pl.: nyílászárók cserelesere, iskolaztatas, ruhaztatas stb...
ha nagyon muszáj. a legutolsó autót kb 10 évig használtuk( 20 éves biztos volt), csak már életveszélyes volt az autó(egyszer az M3-as bevezetőjénél elszállt a kuplung). kb 800E-ért vettünk egy alig használt kb 10 éves ignist.
Anyának munkaeszköz, így kell az autó
4 autónk volt eddig, 83-ban vettük az elsőt, ez alapján 7-8 évente cseréljük őket.
(Egyszer volt szalonból hozott kocsink, a többi mid használt)
Változó
1. Trabant: 4 év
2. Wartburg: 4 év
3. Lada:2 év
4. Seat: 7 év
5 opel: 3 év... jövőre cserélik...akkor lesz annyi idős, hogy még nem veszít annyit újra az értékéből...
Én, mivel elköltöztem : decemberben vettem...amíg a bontóba nem kerül...(nem éri meg eladni, 20 éves)
legfeljebb ha úgy állunk veszünk mellé, ha kelleni fog másik kocsi is, de jelenleg Budapesten ez is csak a vidékre utazás miatt kell (mindkettőnk szülője 100 km-rel arrébb él,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!