Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a legszomorúbb, amit...

Mi a legszomorúbb, amit valaha mondtak neked?

Figyelt kérdés
2013. aug. 31. 22:46
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/106 anonim ***** válasza:
55%
Megkérdezhetem, miért kellett lepontozni??? Ennyire meg vagytok keseredve, drága pontozók? Olyan jól esett, köszönöm nektek, kívánok mindenkinek hasonló élményeket....
2013. szept. 1. 18:02
 42/106 anonim ***** válasza:
81%
Nyugi, mindenkit lepontoznak függetlenül a választól.
2013. szept. 1. 19:58
 43/106 anonim ***** válasza:
62%

Szánalmas. A másik kérdésnél is ezt megy.

De hogy ezt mire jól?

2013. szept. 1. 21:46
 44/106 anonim ***** válasza:
96%
Mikor anyum 14 évesen egy eltévedés következtébe azt vágta a fejemhez hogy bárcsak döglenél meg.
2013. szept. 1. 21:48
 45/106 A kérdező kommentje:

"XY miattad lett öngyilkos."

A hátrahagyott levélben leírta, hogy engem is felelősnek tart a tettéért. Többek között én kergettem bele, mert a kölcsönt amit adtam vissza akartam kapni. Soha semmi értelmes dologra nem költött, csak elverte, felélte. Pedig ott volt a családja, akiket mellesleg bántalmazott. Nem volt képes felelős döntést hozni. A vicc az egészben pedig, hogy túlélte...

Próbált elérni, de nem vagyok hajlandó beszélni vele. Így utólag azt mondom nem is érdekel mi lesz vele. Tőlem nyugodtan befejezheti, amit elkezdett.

2013. szept. 1. 22:23
 46/106 anonim ***** válasza:
98%

Iskolai dolog nagyon sok volt, amiken a mai napig nem tudok túllépni, pedig már lassan 6 éve nem tartom velük a kapcsolatot semmilyen szinten. (És érdekes mód csak általánosban volt ilyen, azóta meg mindenhol normálisan fogadnak, holott ugyanaz az ember vagyok). Miattuk azóta is önbizalomhiányban szenvedek, meg kisebbségi érzésem van, nehezen alakítok ki kapcsolatokat, nem tudom kimutatni az érzelmeimet, meg egyéb ilyen dolgok.

A másik mikor a mamám meghalt. Más rokonom is halt meg, csak akkor még kicsi voltam, és nem igazán értettem.

Illetve, hogy apám nem képes elfogadni, hogy nem fiú lettem, ergo nem biztos, hogy a férfias dolgokat kéne nekem megtanítani (értsd: favágás, stb.).

2013. szept. 2. 08:19
 47/106 anonim ***** válasza:
97%
8 hónapos terhesen ultrahangon a doki azt mondta: sajnálom anyuka de ez a baba már nem él...:(
2013. szept. 2. 12:41
 48/106 anonim ***** válasza:
92%
18 éves lettél, ez éppen 18 évet jelent nélküled. Apukám mondta.
2013. szept. 5. 19:58
 49/106 anonim ***** válasza:
96%

Anyám:Minek szartalak a világra, soha nem lesz belőled semmi, téged nem lehet szeretni. Nem vagy a lányom. Persze még sorolhatnám.

Aztán elmentem egy évre dolgozni úgy, hogy a belemet is kihajtották, mellette tanultam és a most már exem közölte, hogy igen leeresztettem.

Akkoriban mind fájt, mára mindet megcáfoltam.

2013. szept. 5. 21:41
 50/106 anonim ***** válasza:
94%
anya meghalt...
2013. szept. 5. 22:10
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!