Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a legszomorúbb, amit...

Mi a legszomorúbb, amit valaha mondtak neked?

Figyelt kérdés
2013. aug. 31. 22:46
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
 101/106 anonim válasza:
100%

"... Hát Pisti nincsenek jó híreim. íttétem van a gyomromban, a vesémben, a csontomban és az agyamban.... Hát igen... Ez van sajnos..."

:(

2014. nov. 18. 21:49
 102/106 anonim ***** válasza:
100%
Már irtam ide, de a legutobbi, amit exem mondott miután szétmentünk és összevesztünk h én csak 1 kapcaronngy leszek... mindezt 1 év kapcsolat után...
2014. dec. 2. 00:10
 103/106 anonim ***** válasza:
21%
Amikor azt mondták, hogy Falco meghalt.
2014. dec. 9. 07:28
 104/106 anonim ***** válasza:
100%

2012. Nyár

Egy szép napon jöttem haza könyvtárból legjobb barátommal. Ő tovább ment, én bejöttem hozzánk. Anya azzal fogadott, hogy beszélt Mamával, akivel egyébként sosem szokott mivel Apuval elváltak. És kozolte, hogy a Dédi elaludt. Igazából, be se kellett fejeznie. Mentem legjobb barátom után. Atyaég, tisztán emlékszem a napra.

Persze, ezen kívül rengeteg más van, de ez fájt a legjobban.:( sírok...:'(

2014. dec. 15. 21:45
 105/106 Rebellious Dead Lady ***** válasza:
100%

"A tatád meghalt, apád nem hozta neki időbe a gyógyszert."

Tudom, hogy akarta is, hogy meghalljon, mert tudta, hogy őt szerettem a legjobban.

Apám az egy idegbeteg állat volt.

A szekrényünk behorpadt, mert beleverte tiszta erőböl anyám fejét, a TV-t ledobta a földre és beletaposott a képernyőbe, a mamámnak szó szerint kicsupálta a haját, engem össze-vissza vert, kékre, lilára, zöldre, dobált, vastag övvel vert, a légycsapót szétverte rajtam, az ingyen konyháról ettünk, mert nagyon szegények voltunk, mert apám hülyeségekre költötte ANYÁM (csak ő dolgozott) kevés fizetését (DE NEM VOLT ISZÁKOS!), anyukám kertjéből kicsupálta a virágokat, szét szaggatta a régi képeket (emlékeket a mamámról, dédimről, tatámról, rokonaimról), a tányérokat összetörte, mindig sarokba állított és ordított rám, megetetett, még ha kihánytam, akkor is stb. stb. stb.

Azóta is rémálmaim vannak vele, pedig már 10 éve nem láttam, nem is fizet gyerektartást :'(.

Ezért barátkozok nehezen (még mindig!), visszahúzódos, csendes vagyok (még ha sokszor nem is tűnök olyannak), sokszor mondták már a tanárok is, hogy nyíljak meg jobban és hogy merjem kimondani a véleményem, barátkozzak, közeledjek másokhoz (de nekem ez nem megy).

Mindig is sokan piszkáltak a suliban is (kiröhögtek, azt mondták rám, hogy sátán, Sátánista vagyok, lek*rváztak, utáltak, mert nem olyan voltam, mint ők, kiközösítettek, lenéztek), ezért még jobban magamba zárkóztam. :/

Akkor még az is rossz volt, mikor a mamám részegen lehordta anyukámat, mindenféle semmirekellőnek, r*bancnak stb..

Mikor a hitnáról hozták a mamám haza, mert részegen szétverte az orrát és a homlokát..

Meg még sok minden hasonló.. :/

U.i.: minden előttem kommentelővel együttérzek.

2015. febr. 9. 21:58
 106/106 anonim válasza:
Amiket itt olvastam!Hát ilyen mondatokért ott helyben jó pár embert pofán kellett volna baszni!Engem is bántották,csak azt sajnálom,hogy akkoriban nem a mai férjemmel gondolkoztam,mert néhényan kórházba mentek volna jobb esetben!
2022. nov. 8. 21:04
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!