Időpazarlás vagy legyek türelmes továbbra is?
gy ideig mig olvastalak, megértettem a párodat is.A Aztán mikor eljutottam oda, hogy majd akkor visz, ha megérdemled, na ott éreztem azt hogy ez a pasi egy köcsög.
ha normálisan állna hozzád, nem lenne kérdés, hogy alkalmanként téged is átvisz.
Arra is gondoltam, hogy lehet a volt nővel is összeszűrte a levet ha más nem szexuálisan. Egy tuti valamiért nem visz oda. Amikor ott van teljesen különááló életet él tőled, ami egy kapcsolatban nem elfogadható.
Én nem vesztegetném rá az időmet. Nem vesz téged komolyan, sőt szemét is veled...mire vársz: az évek telnek..
Ez a pasi nem érdemel meg téged.
Más örömtáncot lejtene,ha a barátnője elfogadja a gyermekét.
Ha megérdemled? Hát mi vagy te? Egy gyerek? Vagy egy harmadosztályú használati tárgy? Én megértem, hogy szeretne a lányával lenni, de ne CSAK vele legyen. Lehetnének közös programok, közös kirándulások, ahová te is elmehetnél. De mivel egyáltalán nem nyit a dologra, úgy sem, hogy te felajánlottad, szerintem ott sántít valami. Én Kedvesem a karácsonyt sem várnám meg. Menjen, ahová akar. Felnőtt nő vagy, száz másik gondoskodó, szerető férfit találnál...
20/L
hát ez nagyon nehéz ügy.
én egy hasonló pasival élek, azzal a különbséggel, hogy most itt a lánya.
engem is dugdosott, pl. a falun ahol laktak át sem mehettünk kocsival, nehogy meglássanak, a lányának, ha velem azt hazudta munkavacsorán van meg ilyenek, ....de én végül "megérdemeltem", elhota a lányát sőt most együtt lakunk ...
és bár ne így lenne.
nagyon hosszú történet ez, a vége a lényeg, ha még fiatal vagy , akkor keress olyat, akinek csak Te vagy,űhidd el találsz valakit.
nagyon rossz másodiknak lenni, és egy tizenévest magad előtt tudni,. akinek se élettapasztalata, se esze, se semmi, ( honnan is lenne neki?) de akkor is ő a fontosabb. ezt nagyon nehéz megszokni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!