Azért mentem hozzá, mert rendes? Hogy esne?
Véletlenül hallottam a feleségemet beszélgetni egy ismerősünkkel, aki megjegyezte, hogy milyen rendes, vagy jószívű vagyok (nem tudom pontosan melyiket használta), mert egy idegennek segítettem éppen, mire a nejem válaszolta, hogy ezért mentem hozzá.
Pár éve volt már ez, szívenütött, eléggé elszomoritott, és azóta sem tudom, hogy mit szóljak ehhez.
Éerdekelne, hogy mások hogy látják ezt, vagy mit szolnának hozzá?
40F

De hiszen nem tudom, mi a problémád ezzel? Én is éppen ezért szeretem a páromat, és ezért fogok hozzá menni!
Jobb lenne, ha azt mondta volna, hogy "Azért mentem hozzá, mert olyan bunkó lusta disznó, de jól néz ki, meg bele zúgtam"
Hát nekem inkább az utóbbi esne jól.
Az előbbi mondat pedig éppen arra világít rá, hogy maradandó értékeidért szeret téged igazán. Nem értem, mi a problémád?

Ez a büszkeség kifejezése.
Én sem érzek ebben semmi negatív töltést!

Jajj, hát erre büszkének kellene lenned!!!
Én is mindig dicsekszek a párommal, pont hasonlók miatt: önzetlen, jó szívű, hajléktalant még sosem küldött el üres kézzel stb. Most jobb lenne, ha a pénzed vagy a kigyúrt izmaid miatt lenne rád büszke?
A gondoskodó természet olyan, amitől egy átlag nő azonnal elalél örömében ;)
25/N

Kérdező!
Én a helyedben elmosolyodnék és büszke lennék magamra.
Mert sikeresen találtál egy asszonyt aki önmagadért szeret.
És nem is fél ezt másoknak elmondani.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!