Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy igazán rendes sráccal lett volna ma randim, de nem mentem el.. Elássam magam, vagy töltsek vért a pucámba?
Szerintem is a legjobb orvosság erre, ha már megtörtént, hogy ezt ugyanígy elmondod Neki, ahogy itt leírtad. Ez esetben megértő lesz, és meg fog bocsátani. Az őszinteség mindig a legjobb!
Hajrá:)
Szia!
Szerintem gyujts erot es kerjel tole bocsanatot minel hamarabb ez a minimum es hagyd az egeszet a fenebe.
Ha tenyleg tetszene a pasi akkor nem talaltal volna ki kifogasokat es talalkoztal volna vele. Szerintem mar elore tudtad, hogy nem fogsz elmenni a talalkozora(?)
Legkozelebb legyel kicsit okosabb es akkor nem kerulsz ilyen onmarcangolo helyzetbe :) Sok sikert a kovetkezo randihoz:)
Hát ez elég gyáva és tisztességtelen húzás volt a részedről. így nem szabad senkivel sem bánni, mert ezt még egyszer te is visszakaphatod mástól, erre nem gondolsz? most mitől paráztál be? velem is előfordult már, hogy megbeszéltük a randit a sráccal, annyira mégsem jött be, de igenis elmentem a randira hülye kifogások helyett, beszélgettünk egy pár órát, aztán mki hazament. többet meg nem kerestem. ha ő keresett, akkor finoman tudtára adtam, hogy mégsem pálya nekem ez..
de így.. hát sztem a srác, ha normális, le se fog sz@ni téged a későbiekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!