Ha a férfi többet keres, mint a nő, akkor elvárható, hogy költsön a párjára, hogy megvegyen neki olyan dolgokat, amire szüksége van?
A pasi kétszer annyit keres mint a nő,a nő kozmetikusként dolgozik otthon + pedikűr manikűr tanfolyamot végzett,ezzel keresi a pénzt.
A férfi ritkán szokott a nőre költeni,2-3 havonta egyszer járnak el szórakozni,viszont a férfi 100 ezres telefonokat vásárolgat magának,fél évente lecseréli a mobiltelefonját,azt viszont észre sem veszi,hogy például a nőnek 3 éves telefonja van.....
A kérdés az lenne,hogy titeket zavarna,ha a párotok többet költene jóval magára,mint rátok?
Nálunk is ez van, még szerencse, hogy nekem nincs igényem a drága kütyükre. Ha lecseréli a mobilját, neked adja legalább?
Hadd vegye magának, ha már annyit dolgozik, ami nekem kell, arra telik saját magamtól is.
Igazából mint már leírtam,nem arról van szó,hogy vásárolgasson nekem ezt azt,hanem hogy érezzem,hogy velem is törődik,és nem csak magával,önző mód
például szól hogy "holnap veszek egy új telefont drágám,a régit nem szeretnéd?"
Vagy akkor kifizetném neki,csak kevesebbért,egy jelképes összeggel....
ezt említettem neki,azt mondta,egy nő nem tud egy okostelefon úgy kihasználni,nekem úgyis csak fényképezésre,és sms-ezésre,hívásra kéne kéne
arra szerinte meg jó a 3 éves telefon is...
Természetesen mondtam neki,beszéltem vele is.....
De ilyen nem törődöm stílusa lett,az elején nem volt ilyen
meghallgat,azt mondja igazam van,de nem változtat semmin...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!