Ha a férfi többet keres, mint a nő, akkor elvárható, hogy költsön a párjára, hogy megvegyen neki olyan dolgokat, amire szüksége van?
A pasi kétszer annyit keres mint a nő,a nő kozmetikusként dolgozik otthon + pedikűr manikűr tanfolyamot végzett,ezzel keresi a pénzt.
A férfi ritkán szokott a nőre költeni,2-3 havonta egyszer járnak el szórakozni,viszont a férfi 100 ezres telefonokat vásárolgat magának,fél évente lecseréli a mobiltelefonját,azt viszont észre sem veszi,hogy például a nőnek 3 éves telefonja van.....
A kérdés az lenne,hogy titeket zavarna,ha a párotok többet költene jóval magára,mint rátok?
Mert ő úgy dönt, hogy NEM. Ennyi. Gondolom nem a pénzéért vagy vele.
Kozmetikusként nem kereshetsz rosszul, vegyél magadnak.
ma 13:19
mert az jobb,hogy fel kell hozni,vagy utalni kell rá,magától nem veszi észre?
a nővel együtt van 4 éve,az anyjának mégis olyant telefont vett,ami szerintem nem egy 60 éves nőnek való.....
Azért mert van pénzem miért kellene elkölteni.
Aki megengedheti magának azt a luxust, hogy csak otthon egy kicsit dolgozgasson az ne sírjon, hogy kevés pénze van. Menjen és keressen magának napi 8 órás munkát.
Egy férfi nem vesz ilyet észre és nem ért az utalásból, a hisztinek meg jobb esetben nem enged.
Igen, egy olyan kapcsolatban ahol két felnőtt ember együtt van, a beszélgetés, kommunikáció a legjobb megoldás.
Attól függ, mennyire komoly a kapcsolat szerintem, nálunk, mióta együttélünk, közös a kassza, már házasok vagyunk.
Amikor még csak együtt jártunk, nem vártam el tőle, hogy költsön rám, max. ha szórakozni mentünk, ő többet költött, de akkor is beszálltam, én is visszahívtam 1-2 sörre, vagy én vettem a popcornt a moziban.
Ha 6x annyit keresne se szólnék bele, mire költi a saját pénzét, amíg nem olyan szoros a kapcsolatunk, hogy összeköltözzünk és közös jövőt tervezzünk.
Nem a pénzéért van együtt vele a nő,de az milyen már,hogy megveszi magának a telefont,előtted kibontja,mutogatja neked,és megkérdezi,hogy "Na,milyen?Tetszik neked?"
Az előző telefonja is elég jó fajta telefon volt,azt inkább beszámítatta,(fél áron kb) mint hogy megkérdezze,hogy kell e neked,te meg meg sem említhetted,mert a telefonvásárlást sem beszélte meg veled,egyszerűen belement a tudtod nélkül egy 100 ezres telefonvásárlásba......
De azzal pl nem foglalkozik,hogy mit főzöl neki,mennyiből,mert van hogy a munkahelyén ebédel.....
Együtt élnek? Házasok? Közös kassza van?
Mert ha NEM, akkor miért akar ebbe beleszólni a nő???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!