Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Honnan tudtad, hogy már...

Honnan tudtad, hogy már elmúltak az érzéseid?

Figyelt kérdés

Arra lennék kíváncsi, honnan tudtátok, hogy már nem szeretitek a párotok? Mi volt az "előjele"?

Köszönöm a válaszokat előre is.

2013. aug. 29. 13:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Amikor már halálra idegesítenek a szokásai, nem szeretem, ha velem egy légtérben van, utálom az illatát és elhúzódom önkéntelenül, ha hozzám ér.
2013. aug. 29. 15:12
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem kívántam, nem hiányzott, alig gondoltam rá, ha napokig nem voltunk együtt. Nyűgnek éltem meg a vele töltött időt, sokszor gondolkodtam, hogy minek vagyunk együtt, folyton aláztam őt a rossz tulajdonságai miatt. És akik szerint gonosz vagyok: ezt megcsalásokkal és az én alázásommal sikerült elérnie. Ezek voltak az előjelei, de akkoriban még gyenge voltam szakítani, féltem az egyedülléttől, így inkább tűrtem egy darabig, míg meg nem erősödtem. A poén, hogy ő egyre jobban szeretett, ahogy én őt egyre kevésbé. Végül másfél év nyűglődés után szakítottam vele.
2013. aug. 29. 15:22
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és a legfontosabb: utáltam már szexelni vele, nem kívántam, rosszul voltam attól, ha hozzámér.
2013. aug. 29. 15:23
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is hasonló "tüneteim" voltak, mint az előttem szólóknak. Nem volt már kedvem vele lenni, elhúzódtam, ha megölelt, nem érdekelt már semmi abból amit mesélt, egyáltalán nem kívántam szexuálisan. Örültem, ha elmentem dolgozni, mert akkor nem kellett egy légtérben lennünk (5 évig voltunk együtt)
2013. aug. 29. 16:11
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Az gond, hogy nálunk is kezdem ezt tapasztalni. Nem mindig, de néha már igen. Várom, hogy elmenjen dolgozni,mert akkor egyedül azt csinálhatok amit akarok (pl: Olyan zenét hallgatok ami nekem tetszik és nem szól bele). 21 évesen én még szeretnék bulizni eljárni, sportolni, de neki ritkán van kedve ilyenekhez. Ebből kifolyólag nem is foglalkozik velem eleget. Bizalmam is kicsit alább hagyott. Talán még lenne remény ha megváltozna, vagy az-az ember lenne akibe beleszerettem de meg sem hallja amit mondok. Semmibe veszi a szavam.
2013. aug. 29. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!