Honnan tudtad, hogy már elmúltak az érzéseid?
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, honnan tudtátok, hogy már nem szeretitek a párotok? Mi volt az "előjele"?
Köszönöm a válaszokat előre is.
2013. aug. 29. 13:55
1/15 anonim válasza:
Onnan, hogy nem érzed azt, amit akkor, mikor még szeretted.
Mintha azt kérdeznéd: Honnan tudod hogy szereted?
Ezt érzed és kész.
2/15 anonim válasza:
Szorosan magához öltelt , de engem egyáltalán nem töltött el jó érzéssel.
3/15 anonim válasza:
Nem érdekelt semmi vele kapcsolatban.
4/15 anonim válasza:
Szerintem ez egy folyamat, nem egyik pillanatról a másikra következik be. Nálam legalábbis a sorozatos csalódások (másik fél megalázó húzásai, hazugságai, közönye) vittek mindig arra a pontra, hogy megelégeltem a dolgot. Ha elég sokszor pofára ejtik az embert, egy idő után elgondolkodik azon, hogy mit is szeretett ebben az emberben. Egyébként ha már nem hiányzik, nem esik jól vele lenni, vagy féltékeny voltál de már az sem zavar ha egy másik ember csimpaszkodik rajta az elég jól jelzi, hogy múlóban vannak az érzések..
5/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Ment a zöld :)
2013. aug. 29. 14:05
6/15 anonim válasza:
Akkor amikor már azt vártam, hogy mikor megyünk végre dolgozni és nem azt, hogy mikor leszünk együtt otthon.
7/15 anonim válasza:
Én annó 18 éves koromban ismertem meg a majdnem férjemet és 6 és fél évig voltunk együtt. A munkamániája tette tönkre a kapcsolatunkat, én csak a 20.helyen szerepeltem a listáján. Onnan tudtam, hogy már nem tudtam nevetni a "poénjain", már azt kívántam, inkább át se jöjjön hozzám, maradjon otthon, azt reméltem, hogy hátha összejön az egyik kolléganőjével és akkor lesz okom szakítani. Valamint felfigyeltem egy másik férfira mellette, amit addig elképzelhetetlennek tartottam. Nem csaltam meg, hamarosan szakítottunk.
8/15 anonim válasza:
Igen, ez fokozatos, de nekem kellett egy olyan esemény, ami megdöbbentett, hogy már itt tartunk. Ez az volt, hogy én álltam a buszmegállóban, ő jött arra autóval. Egyszerre vettük észre egymást, és semelyikünkből nem váltott ki semmilyen érzést. Csak összenéztünk, aztán ő ment tovább, én meg nézelődtem tovább. Ez döbbentett rá, hogy nincs visszaút. 7 éve voltunk együtt akkor, és volt egy kisgyerekünk. Hamarosan elköltöztem a kicsivel és beadtam a válást. És megkönnyebbültem.
9/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Azt külön, hogy történetet is írtatok!
2013. aug. 29. 14:23
10/15 anonim válasza:
Nálam mindig az, ha már észreveszek más férfit is, és megszűnik a semleges látásmódóm.
Ameddig az adott férfivel vagyok lelkileg, addig mindegyik semleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!