Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek kimenjek érte...

Szerintetek kimenjek érte vagy még várjak?

Figyelt kérdés
6 éve együtt vagyok a párommal, boldogok vagyunk, de vannak dolgai, mint mindenkinek ugyebár, amit bár megszoktunk, néha zavar. Épp kint söröznek a haverjával az udvaron, úgy volt, hogy nem lesz ittas és 10-kor bejön az ágyba, de még sehol semmi...nem szokása betartani ilyenkor a dolgokat, mert ahogy ő szokta mondani: úgy elmegy az idő...elég kíváncsi vagyok, hogy vajon bejön e magától és hogy mikor..nektek szokott ilyeneket csinálni a párotok? Nem élünk együtt, ezért is zavar, hogy nem tartja be, amit mondott, nem mindig vagyunk együtt.

2013. aug. 27. 22:23
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:

A volt párommal ez volt az egyik oka a szakításunknak. Mikor elment a haverjaival sörözni, akkor soha nem jött haza a megbeszélt időre és szinte mindig ittas volt. Én ezt nem tűröm, van épp elég alkoholista a családban.

A mostani párom ritkán megy el a haverokkal, de nem iszik és mindig itthon van a megbeszélt időben, vagy hív, ha valamiért késik. Én ennyit elvárok és ha ez valakinek nem tetszik, hát akkor lehet menni! Nem kötelező velem lenni, nekem pedig nem kötelező eltűrni, hogy a haverjaival részegre igya magát...

2013. aug. 28. 11:44
 32/38 anonim ***** válasza:

Kimenjek érte....??? Én a 4 éves gyerekemért szoktam csak kimenni a kertbe:DD

2 dolog jut eszembe erről a sztoriról:

-Miért akarják a nők folyton megváltoztatni a pasit? Ha nem tetszik, lehet szakítani és keresni másikat, de ne akarjon az anyja lenni. Általános, hogy mindent elkövetnek, hogy betörjék a pasit, aztán mikor az besokall és lelép, ő lesz a szemét, mert hát a nő csak jót akart neki..... Ha szeretem és megbízom benne, akkor szabadon engedem, és tudom, hogy nem tesz olyat, ami a személyem és a kapcsolatunk ellen szól! Ha nem tudsz a pasi nélkül elaludni, az nem szeretet, hanem kapcsolatfüggőség! Lehetne a nőkben annyi tartás, hogy önállóan is remekül tudják magukat érezni, és nem akarják a pasit folyton kontroll alatt tartani.

-Egyik ismerősöm mondta egyszer, hogy nem viszi bulizni magával a feleségét, mert az kétszer annyi pénz és fele annyi szórakozás:D Ez elgondolkodtató, és nem biztos, hogy a pasinak rossz a gondolkodása, hanem a feleségnek a viselkedése.

37/N

2013. aug. 28. 12:13
 33/38 anonim ***** válasza:

Nem utalgatni kell hanem leirni a szorit! Ha leirtad volna normálisan, másként reagálok....

Egyes voltam

2013. aug. 28. 12:31
 34/38 A kérdező kommentje:
32-es: Bocsáss meg, de ezzel az írásoddal teljesen más vizekre eveztél... :-) Kissé úgy érzem elkalandoztál és elsiklottál a lényeg fölött, pedig a teljes történetet már a kérdés óta kommentben ecseteltem, szóval nem is értem hogy jöttek ezek a dolgok ide. Nincs gondunk a bizalommal, együtt és külön is járunk szórakozni, nincs gondunk ezekkel, nem is értem miért jött ez szóba. Ez a megváltoztatom és a betörjem dolog meg egyenesen nevetséges :-D Egyébként el tudok aludni egyedül, nem az alváson van a lényeg, még mindig... :-) Ha valami zavar, én szólok neki, nem söpröm a szőnyeg alá, aztán próbáljuk megoldani, mint bárki más. Most akkor ha zavar a párodban egy tulajdonság, ami tegyük fel csak kéthavonta jön elő külső okok miatt, és megkéred hogy figyeljen erre oda, akkor már meg akarod változtatni? Hát okéé.... :-)
2013. aug. 28. 16:01
 35/38 anonim ***** válasza:
Nem értem. Azt mondod minden rendben van, akkor minek a kérdés?
2013. aug. 28. 18:15
 36/38 anonim ***** válasza:
Ha a kérdező kertjében van a buli, akkor ő dönti el, meddig óhajt vendégszeretetet gyakorolni, és mi az, ami már terhes neki.
2013. aug. 28. 19:56
 37/38 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Ha legközelebb ilyen eset van, hogy szívesen rámutatnál, hogy nagyon várod már Őt, de nem szeretnél hisztis házisárkánynak tűnni, akkor mondjuk fogj egy palack bontatlan vizet és menj ki, hogy jaj drágám ne haragudj, kinyitnád? vagy valami ilyesmi kis kedves aprósággal, amivel nem csinálsz balhét, nem kéred, hogy menjen be, de jelzed, hogy Te bizony bent vársz rá :)

2013. aug. 28. 20:37
 38/38 A kérdező kommentje:
Az volt a kérdés, hogy ha tudjátok a párotokról, hogy eddig nem igazán tartotta be, amit ígért ezzel kapcsolatban és most megint megígérte, hogy nem marad soká és részeg sem lesz ti hagynátok vagy kimennétek fél óra késés után...Lehet rosszul fogalmaztam meg a kérdést, de jobban már nem tudom kivesézni, hogy mit is akartam tőletek. De már mindegy is, a párom bejött magától, nem ivott sokat, szóval tárgytalan a dolog. Köszi mindent észrevételt.
2013. aug. 28. 22:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!