Szerintetek kimenjek érte vagy még várjak?
A volt párommal ez volt az egyik oka a szakításunknak. Mikor elment a haverjaival sörözni, akkor soha nem jött haza a megbeszélt időre és szinte mindig ittas volt. Én ezt nem tűröm, van épp elég alkoholista a családban.
A mostani párom ritkán megy el a haverokkal, de nem iszik és mindig itthon van a megbeszélt időben, vagy hív, ha valamiért késik. Én ennyit elvárok és ha ez valakinek nem tetszik, hát akkor lehet menni! Nem kötelező velem lenni, nekem pedig nem kötelező eltűrni, hogy a haverjaival részegre igya magát...
Kimenjek érte....??? Én a 4 éves gyerekemért szoktam csak kimenni a kertbe:DD
2 dolog jut eszembe erről a sztoriról:
-Miért akarják a nők folyton megváltoztatni a pasit? Ha nem tetszik, lehet szakítani és keresni másikat, de ne akarjon az anyja lenni. Általános, hogy mindent elkövetnek, hogy betörjék a pasit, aztán mikor az besokall és lelép, ő lesz a szemét, mert hát a nő csak jót akart neki..... Ha szeretem és megbízom benne, akkor szabadon engedem, és tudom, hogy nem tesz olyat, ami a személyem és a kapcsolatunk ellen szól! Ha nem tudsz a pasi nélkül elaludni, az nem szeretet, hanem kapcsolatfüggőség! Lehetne a nőkben annyi tartás, hogy önállóan is remekül tudják magukat érezni, és nem akarják a pasit folyton kontroll alatt tartani.
-Egyik ismerősöm mondta egyszer, hogy nem viszi bulizni magával a feleségét, mert az kétszer annyi pénz és fele annyi szórakozás:D Ez elgondolkodtató, és nem biztos, hogy a pasinak rossz a gondolkodása, hanem a feleségnek a viselkedése.
37/N
Nem utalgatni kell hanem leirni a szorit! Ha leirtad volna normálisan, másként reagálok....
Egyes voltam
Kedves kérdező!
Ha legközelebb ilyen eset van, hogy szívesen rámutatnál, hogy nagyon várod már Őt, de nem szeretnél hisztis házisárkánynak tűnni, akkor mondjuk fogj egy palack bontatlan vizet és menj ki, hogy jaj drágám ne haragudj, kinyitnád? vagy valami ilyesmi kis kedves aprósággal, amivel nem csinálsz balhét, nem kéred, hogy menjen be, de jelzed, hogy Te bizony bent vársz rá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!