Szerintetek hány éves korig lehet engedni a gyerekeket mesztelenűl játcani az udvaron?
Figyelt kérdés
2013. aug. 25. 15:52
11/24 anonim válasza:
Nem lenne túl szerencsés, ha egy óvodást kislányt nőgyógyásszal kéne sokkolni szerintem... Egy bugyitól vajon mi baja lehetne bárkinek?
12/24 anonim válasza:
Soha, nagy a fertőzésveszély, pláne ha kislány! Egy könnyű kis ruhácskát elbír!
13/24 anonim válasza:
Fertözésveszélyt emlegetök! Pontositanátok, hogy milyen fertözésre is gondoltok? Hacsak nem dugdos a testnyilásaiba kutyasz-rt, mennyivel nagyobb veszélynek van kitéve és milyennek????
14/24 anonim válasza:
ha leül a földre pucér puncival, akkor is elkaphat bármit, pláne hogy a kicsiken még szőr sincs, ami védené.
nem is tudok rá jó szót, de engem taszít ha egy kisgyerek meztelenül van. akár strandon, akár játszótéren. egy kisbugyit bármelyik gyerek kibír.
15/24 anonim válasza:
De macskakakiba bármikor beleülhet, akkor is ha valakinek nincs is macskája, és a bacik megtalálják a bevezető utat, nem kell őket félteni...
16/24 A kérdező kommentje:
Nem kis gyerekekre gondoltam. Pontosítok: 8-12-körüliekre.
2013. aug. 25. 19:54
17/24 anonim válasza:
Na azok meg aztán főleg ne pucérkodjanak szerintem...
Egy 12 éves kislány manapság már nem ritkán menstruál is. Na neeee, ez még viccnek is rossz. De kisfiúnál is.
18/24 anonim válasza:
8-12 évesen már egyre többen kiskamaszok inkább,mintsem kisgyerekek..
Már az én időmben is rengeteg lány volt,aki menstruált is 10-12 évesen. Nem kell pucérkodni sehol . Izléstelen ,nem higiénikus ,és értelmetlen is.
19/24 anonim válasza:
8-12 év év már pont az a korszak, amikor a gyerek lassan elkezdi felfogni a súlyát, hogy a fiúk és lányok között mi a különbség. Elkezdenek serdülni, és akkor nem hogy mások előtt szégyellősek, hanem még maguk előtt is furcsa, hogy megnőtt a cici, és szőrösödik alul. Nekem szerintem pont, hogy ez volt s legszemérmesebb korszakom, előtte nem érdekelt senkit, ha meztelenkedek, mert gyerek voltam, most meg már felnőtt nő vagyok, és nem szégyellem (persze direktben nem mutogatom magam).
20/24 A kérdező kommentje:
És ha az egész család naturista?
2013. aug. 26. 17:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!