Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy anyósom ne...

Mit tegyek, hogy anyósom ne foglalkozzon folyton a pénzzel?

Figyelt kérdés
Anyósom mindig azon éli ki magát, h kérdezgeti, h mi mennyit költöttünk erre-arra, és utána örömmel elmeséli, hogy ő 2 Ft-tal kevesebbet. Bármiről csak úgy tud beszámolni, h "ezt ilyen olcsón megúsztuk", "csak annyit kellet fizetni azért, hogy", "pont ingyen adták", stb. Kicsit már kezd fárasztó lenni. A mi keresetünkről/kiadásainkról is mindig be kell számoljunk neki, és ha nem tetszik nekünk, akkor megsértődik, mert hát családon belül szerinte ez természetes.
2009. okt. 30. 15:45
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
52%
Én mikor meguntam, hogy mindent megkérdezget, akkor egy párszor visszakérdeztem, hogy Mert? Nem mindegy mennyi volt? Kellet! Erre a múltkor kicsit magába szállt és csak azt válaszolta, hogy végül is nem neki kellett megvenni.
2009. okt. 30. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!